Haberler

Fenerbahçe, Avrupa'ya Galibiyet ile Başlamak İstiyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Lig’i A Grubunun ilk maçında kendi evinde Norveç takımı Molde ile karşılaşıyor.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Lig'i A Grubunun ilk maçında kendi evinde Norveç takımı Molde ile karşılaşıyor. Sarı-lacivertliler, Norveç takımını yenerek, Avrupa Lig'ine galibiyet ile başlamak istiyor.

FENERBAHÇE'DE PAROLA GALİBİYET

UEFA Avrupa Lig'i A Grubu ilk maçında kendi evinde Norveç takımı Molde ile karşılaşan Fenerbahçe'de parola galibiyet. Sarı-lacivertli ekip, Norveç takımı yenerek Avrupa kupalarına rahat girmek istiyor.

KADRODA 3 DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Molde karşısına Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda oynadığı Kasımpaşa müsabakasının ilk 11'inde üç değişiklik yaparak sahaya sürdü. Portekizli teknik adam, Volkan Demirel'in yerine kalede Fabiano Ribeiro'ya şans verdi. Pereira, Jose Fernandao'yu yedek bekletirken, sakat olan Josef de Souza'yı ise kadroya almadı. Bu iki oyuncunun yerine Bruno Alves ile Volkan Şen ilk 11'e girdi. Sarı-lacivertlilerde bu sezon bütün resmi maçlarda görev alan kaptan Volkan Demirel, ilk kez yedek kulübesinde maça başladı. Volkan'ın yerine oynayan Brezilyalı kaleci Fabiano ise ilk kez resmi bir maçta sarı-lacivertli formayı giydi. Volkan Şen de sarı-lacivertli formayla ilk kez sahaya 11'de çıktı. Sakatlığından kurtulan Gökhan Gönül ise bu sezon ilk defa resmi bir maçın 18 kişilik kadrosuna dahil edildi. Sarı-lacivertlilerin Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves ise 3 maç aradan sonra formasına kavuştu. Sakatlığından dolayı ligde Antalyaspor ve Kasımpaşa, Avrupa'da Atromitos maçını kaçıran Alves, Molde maçında sahaya ilk 11'de çıktı.

KAPTAN CANER ERKİN OLDU

Fenerbahçe'de Molde maçında sahada kaptan olarak Caner Erkin yer aldı. Tecrübeli futbolcu, takımın ilk iki kaptanı Volkan Demirel ve Gökhan Gönül'ün yokluğunda sahaya kaptanlık pazubandını takarak çıktı.

SARI-LACİVERTLİ TAKIMDA 5 EKSİK

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Lig'i A Grubunda kendi evinde oynayacağı Molde maçında 5 eksiği bulunuyor. Diego Ribas, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba ile son karşılaşmada sakatlanan Josef de Souza, Molde'ye karşı forma giyemedi. Bu dört oyuncunun yanı sıra geçen sezon forma giydiği Liverpool'la UEFA Şampiyonlar Ligi maçında Basel karşısında kırmızı kart gördüğü için cezalı olan yeni transfer Lazar Markovic de sahadaki yerini alamadı. Markovic, UEFA'dan 4 maç ceza almış ve 2'sini Liverpool'da çekmişti. Sırp futbolcu Molde karşısında cezasının 3. maçını çekti.

OZAN TUFAN'IN İLK AVRUPA MAÇI

Fenerbahçe'nin sezon öncesinde transfer ettiği Ozan Tufan ilk defa Avrupa maçına çıktı. Ayrıca Ertuğrul Taşkıran ile UEFA listesine bildirilmeyen Mehmet Topuz da kadroya alınmadı.

SARI-LACİVERTLİ TARAFTARDAN KOREOGRAFİ

Fenerbahçeli taraftarlar, Norveç takımı Molde maçı için kale arkası tribününde koreografi hazırladı.

Karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala Okul Açık Tribünü'nün alt kısmında büyük harflerle 'Fenerbahçe' yazısı yazılırken, 'The Force Awakens' pankartı açıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Volkan Demirel Fenerbahçe Norveç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title