Haberler

    Fenerbahçe - Amed Sportif Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

    FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası 6. hafta maçları kapsamında Fenerbahçe ile Amed Sportif kozlarını paylaşacak.

    FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası 6. hafta maçları kapsamında Fenerbahçe ile Amed Sportif kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe - Amed Sportif maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayınlanacak gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor.

    Ziraat Türkiye Kupası 6. hafta maçları

    Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda son maçlar bu hafta arasında oynanacak. İşte haftanın programı;

    24 Ocak Salı

    12: 00 Tuzlaspor - Elazığspor

    14: 00 Kızılcabölükspor - Gümüşhanespor

    14: 00 Sancaktepe Belediyespor - İnegölspor

    18: 30 Galatasaray - 24 Erzincanspor

    25 Ocak Çarşamba

    12: 00 Ümraniyespor - Bursaspor

    14: 00 Menemen Belediyespor - Gençlerbirliği

    16: 00 Medicana Sivasspor - Medipol Başakşehir

    17: 00 Osmanlıspor - Kırklarelispor

    18: 00 Fenerbahçe - Amed Sportif

    20: 00 Çaykur Rizespor - Kasımpaşa

    26 Ocak Perşembe

    12: 00 Darıca Gençlerbirliği - Boluspor

    12: 00 Yeni Amasyaspor - Göztepe

    14: 00 Şanlıurfaspor - Gaziantepspor

    16: 00 Trabzonspor - Atiker Konyaspor

    18: 00 Kayserispor - Beşiktaş

    Ziraat Türkiye Kupası C Grubu

    Türkiye Kupası C grubunda lider Gençlerbirliği'nin 13 puanı bulunurken 2. sıradaki Fenerbahçe'nin 8, 3. sıradaki rakibi Menemen Belediyespor'un 4 puanı var. Sonuncu Amed Sportif ise 2 puanda.

    Bu grupta son hafta maçları öncesinde sıralamalar belirlendi ve son maçlar prestij olarak oynanancak. Fenerbahçe, Amed Sportif karşısında ilk maçta rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı.

    Bu grubu lider bitiren Gençlerbirliği son 16 turunda D grubu 2.'si ile karşılaşacak. Fenerbahçe ise aynı turda D grubu lideri Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak.

    Türkiye Kupası grup statüsü nasıl olacak? Türkiye Kupası finali nerede oynanacak?

    Gruplara yükselme hakkı kazanan 32 takım, seribaşı sistemine göre dörderli 8 gruba ayrılacaklar. Bu gruplarda ilk 2 sırayı alan takımlar son 16 turuna yükselecekler ve ardından çeyrek final, yarı final ve son olarak da final oynanacak.

    Kupanın finaliyle ilgili şu ana kadar kesin bir karar verilmezken, TFF Başkanı Yıldırım Demirören finalin yurt dışında oynanabileceğini söyledi.

    Fenerbahçe - Amed Sportif maçı canlı yayını

    Türkiye Kupası'nda C grubunda mücadele eden Fenerbahçe ile Amed Sportif karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe - Amed Sportif maçı 25 Ocak Çarşamba günü saat 18: 00'de başlayacak ve A2'den naklen yayınlanacak.

    A2TV nasıl izlenir? A2TV frekans bilgileri

    Turkuvaz Medya Grubu'nun yeni kurduğu A2TV, Ziraat Türkiye Kupası maçlarını da yayınlayacak. A2TV'yi digital platformlardan da izleyebiliersiniz. Digitürk 35. kanal, Tivibu 59. kanal, Teledünya 37. kanal ve Turkcell Tv 29. kanaldan takip edebilirsiniz.

    A2TV'yi aynı zamanda Turksat 4A uydusu üzerinden aşağıdaki frekans bilgilerini girerek izleyebilirsiniz.

    Frekans: 12053

    Pol: H Sembol Hızı: 27500 5/6

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Menemen Belediyespor Türkiye Kupası Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title