Haberler

Fenerbahçe Altınordu (2-1) Maçın Golleri / FB Altınordu Özeti

Güncelleme:

20 Ocak Salı Ziraat Türkiye Kupası. FB 2 Altınordu 1 maçının golleri. Fenerbahçe Altınordu ve Zİraat Türkiye Kupası maç özetleri. Mücadelenin tüm detayları haberimizde.

FB 2 Altınordu 1 maç özeti. Fenerbahçe Altınordu maç özeti. Fenerbahçe Altınordu maçı golleri ve mücadelenin tüm detayları. Fenerbahçe'nin golü 32.dakikada Mehmet Topuz'dan geldi. Sağ kanattan güzel bir koşuyla ceza sahasına hareketlenen Mehmet Topuz'a müthiş bir pas atan Emre golün hazırlayıcısı oldu. Emre'nin güzel pasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Mehmet Topuz bekletmeden ayağının dışıyla topu kaleye gönderdi. Çok sert bir vuruş yapan Mehmet Topuz'un şutuna kalecinin yapacağı fazla bir şey yoktu. Bu golle Fenerbahçe Altınordu karşısında 1-0 öne geçti. Golün asistini yapan Emre Belözoğlu sakatlanarak karşılaşmayı yarıda bıraktı. Sakatlanan Emre'nin yerine Fenerbahçe'de Alper Potuk oyuna girdi.

Altınordu Fenerbahçe karşısında beraberliği 47.dakikada buldu. İlk yarının bitimine saniyeler kala kullanılan köşe vuruşunu Altınordu ekibinde Taha gole çevirdi. Kornerden gelen topa Fenerbahçe savunmasında Kadlec ve Mehmet Topal boşa çıkınca top Taha'nın önünde kaldı. Altınordu'nun forveti dönerek yaptığı vuruşla Fenerbahçe karşısında skoru eşitleyen golü attı.
Fenerbahçe Altınordu mücadelesinin ilk yarısında başka gol olmayınca taraflar soyunma odasına 1-1'lik skorla gitti. İlgili bağlantıya tıklayarak maçın tüm detaylarını görebilir, Fenerbahçe Altınordu maçının özet görüntülerini ve gollerini izleyebilirsiniz.

Altınordu 0 - Fenerbahçe 1

Altınordu 1 - Fenerbahçe 1

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. hafta mücadelesinde yağmur nedeniyle ertelenen Altınordu - Fenerbahçe karşılaşması öncesinde İzmir atatürk stadı'nı dolduran Fenerbahçeli taraftarların bazıları yönetime yönelik protestoda bulundu. Özellikle Genç Fenerbahçeliler'in bulunduğu bölümde tepki dolu tezahüratlar yapıldı. Diğer bir kesim ise bu taraftarların Aziz Yıldırım'a gösterdiği tepkileri ıslıkladı.

YÖNETİM İSTİFA PANKARTI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Genç Fenerbahçeliler, bulundukları tribünde 'Yönetim istifa' yazılı pankartı açınca karşılıklı atışmalar başladı. Sarı Lacivertli yönetimi destekleyen taraftarlar bu duruma ıslıkla tepki gösterirken, zaman zaman da bireysel tartışmaların yaşandığı gözlendi.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Emre Belözoğlu Türkiye Kupası Fenerbahçe Altınordu Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title