Haberler

Fenerbahçe Akhisar maçını böyle özetledi

Güncelleme:

Fenerbahçe Akhisar maçını böyle özetledi. Akhisar Belediyespor'la sahasında 2 - 0 öne geçtiği maçta 2 - 2 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, kendi hatalarından rakibe goller hediye ettiklerini söyledi. Akhisar Belediyespor'la sahasında 2 - 0 öne geçtiği maçta 2 - 2 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, kendi hatalarından rakibe goller hediye ettiklerini söyledi. Duran toplarda hatalar yaptıklarını dile getiren Pereire, sorunun fiziksel değil mental olduğunu savundu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Vitor Pereira, "Bu akşam beni en çok şaşırtan nokta 2 - 0'dan sonra maçın buraya gelmiş olması. Celtic karşılaşmasında yine ortada bir sebep yokken 2 - 0 geriye düştük. 2 - 0'dan sonra iyi bir reaksiyon verdik ve maçı 2 - 2'ye getirdik. Hatta 3 - 2'yi bile bulabilirdik. Bu da bu konunun mental bir konu olduğunu fiziksel bir konu olmadığını gösteriyor." ifadelerini kullandı.

2 - 0 önde olduklarını hatırlatan Vitor Pereira, "3. golü de bulmak için pozisyonlar yakalıyorduk. Ama ortada hiçbir sebep yokken rakibimize bir gol hediye ettik ve maç 2 - 1'e geldi. Duran toplarla ilgili görüşlerinize katılıyorum. Her duran top kalemize tehlike oluyor. Takımımızın duran toplardaki paniğini anlayamıyorum. Duran toplar konusunda çalışma da yapmamıza rağmen nasıl bu kadar fazla gol yiyoruz bunu anlamlandıramıyorum. Çünkü bu oyuncular böylesine üst düzey oyuncular duran toplarda iyi savunma yapmak zorundalar." diye konuştu.

Pozisyonsuz maçın 2 - 2'ye geldiğini kaydeden Portekizli teknik adam, "Aslında rakibimizi de biz uyandırdık. Onların pozisyon oluşturmasından ziyade kendi hatalarımızdan goller hediye ettik. Daha önce yaptığımız gibi çalışarak hatalarımızı düzeltmeye çalışacağız. Çünkü bugüne kadar da hatalarımızı düzeltmek için çalıştık. İlk başta sorumluluk bende. Cünkü bu takımın teknik direktörü benim vee ilk sorumluluk tabii ki bende. Ama herkes de bu sorumluluğu almalı diye düşünüyorum. daha konsantre olmalıyız. Bu pozisyonları vermeme konusunda daha da dikkatli olmalıyız." şeklinde konuştu.

"HEDEFLERİMİZ AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR"

Teknik direktör Pereira, sezon başında geldiklerinde takımın yarısını değişdirdiklerini kaydederek, şöyle devam etti: "Bu kadar fazla yeni oyuncu varken ben zaten bu takımın her maçı kazanmasını beklemiyordum. Şunu da itiraf etmeliyim ki daha olgun daha tecrübeli bir görüntü sergilemeliydi bu takım. Benim de beklentim bu yöndeydi. Hedeflerimiz devam ediyor. Hedeflerimiz için mücadeleye devam ediyoruz. İki puan kaybettik ama ligde ve Avrupa Ligi'nde hedeflerimiz aynı şekilde devam ediyor. Beni endişelendiren bir nokta var. Bazen sahada çok büyük bir takım gibi oynuyoruz ama bazen de orta düzeyde bir takım gibi oynuyoruz. Bu aradaki büyük fark beni fazlasıyla endişelendiriyor ama bu konu fiziksel değil mental bir konu."

Bu arada teknik direktör Vitor Pereira, tek soruya uzun cevap verince basın toplantında başka soru alınmadı. Portekizli çalıştırıcının basın toplantısı daha önceki toplantılara göre kısa sürdü. Toplantının kısa sürme sebebine de federasyon temsilcisinin sürenin dolduğu yönünde uyarıda bulunduğu gerekçe gösterildi.

Teknik direktör Pereira, basın odasından çıktıktan sonra federasyon yetkilisi böyle bir uyarının yapılmadığını ve toplantıyla ilgili herhangi bir süre kısıtlaması olmadığını belirtti.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Akhisar Belediyespor Fenerbahçe Celtic Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title