Haberler

Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

Hakan TARHAN - İSTANBUL / DHA Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-1 yenildikleri Akhisar Belediyespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Hakan TARHAN - İSTANBUL / DHA

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-1 yenildikleri Akhisar Belediyespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Teknik adam Kartal, maça 3 puan almak için çıktıklarını ifade ederek, Maçı kazanıp, hem lider olmak hem de yolumuza moralli devam etmek istiyorduk. Oyunun kontrolü tamamen bizdeydi ama çok gol kaçırdık diye konuştu.

Baştan sona üstün oynadıklarını kaydeden İsmail Kartal, Son 15 dakika disiplinsiz oynadık ve yenildik. Bu maçtan kendimize ders çıkartıp, daha iyi sonuçlar almak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz dedi.

Kartal, sonuna kadar disiplinli oynamaları gerektiğini vurgulayarak, Maç 1-1, sonuçta bir puan. Maçın bitmesine 7-8 dakika var. Her an gol atabiliriz ama oyun disiplininden asla kopmamalıyız. Oyun disiplininden koptuğumuz için arkaya gelen bir top ile gol yedik. Bir tane daha yiyebilirdik. Bir an önce maçı kazanma hırsından dolayı böyle bir hata yaptık. Bizim gibi büyük takımın oyuncuları, böyle hatalar yapmamalı. Sonuna kadar kontrollü, disiplinli oynamaya devam etmeliyiz şeklinde konuştu.

Maçın hakemi Özgür Yankaya'nın, 4. hakemin uyarısına rağmen Akhisar Belediyesporlu Custodio'yu oyundan atmadığını iddia eden İsmail Kartal, hakeme tepki gösterdi.

Maçın 49. dakikasında 4. hakemin 3-4 sefer '27 numara Custodio'yu at at' demesine rağmen Custodio'yu atmadı diyen Kartal, Aynı pozisyonun devamında Sow'un karşı karşıya avantajı varken, hem bizim avantajımızı kesti hem oyuncuyu atmadı. Bu bana biraz düşündürücü geldi dedi.

İsmail Kartal, bir gazetecinin ligin ilk yarısında Kadıköy'de oynanan ve kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın ceza aldığı Gençlerbirliği maçını da Özgür Yankaya'nın yönettiğini hatırlatıp, Bir art niyet görüyor musunuz şeklindeki sorusu üzerine, Art niyet olduğunu düşünmüyorum. O maçta da Kadlec'e direk girilen pozisyonda kırmızı kart göstermesi gerekirken, göstermemişti. Sadece bana enteresan geliyor. Bu kadar benim kulağımla duyduğum bir şey, hem avantajımız kesiliyor hem oyuncuyu atmıyorsunuz. Bu bana düşündürücü geldi diye konuştu.

Kartal, ikinci yarıda Emenike'yi sola çekip, Sow'u merkeze alarak taktiksel bir değişiklik yaptıklarını dile getirerek, İlk yarı Emenike merkezde oynadığı için kalabalık defans arasında çok fazla top tutamıyorduk. Emenike'yi kenara alarak, rakibi yıpratıp, top getirmesini planlamıştık. Planlarımız tuttu, aynı bu şekilde oldu. Sonuç olarak Gökhan Gönül'ün arka pozisyonda iki net pozisyonu değerlendirmesi gerekirdi, olmadı şeklinde konuştu.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos ise, takım olarak mükemmel bir maç çıkardıkları ifade ederek, Defansta iyi durduk. Ofansif yönden de iyi ataklarımız oldu. Böyle bir galibiyet, bütün takımı mutlu etti. Devamı gelecektir. Fenerbahçe taraftarına sevgilerimi gönderiyorum, bana gönderdikleri sevgiden dolayı dedi.

Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı da zor maçlar oynayacaklarını vurgulayan Brezilyalı çalıştırıcı, Bunun gibi bağlılık, özveri ve istek olduktan sonra, futbolcularım her şeyi başarabilir. Futbolcularımın beyinlerine, dünyada büyük takım, küçük takım farkı olmadığını aşılıyorum. Maç toplantısında da sadece galibiyete odaklandığımı söyledim. Soyunma odasına girip maç sonu mutluluğu görünce, çok gurur duydum. Takımın bir ay önceki durumuyla bugünkü arasında büyük fark var. Futbolcular daha neşeli. Akhisar Belediyespor'u, daha yukarı taşımaya çalışıyorum. Hedefimiz, Avrupa Ligi'ne katılabilmek. İçimdeki mutluluktan patlamak üzereyim. Fenerbahçe sezonu şampiyon bitirebilecek bir durumda. Her takım Fenerbahçe'yi yenemez diye konuştu.

Carlos, hafta içi çalışmalarının galibiyeti getirdiğini aktararak, Futbolcularım galibiyeti hak etti. Aslında mutluluğu geçen haftaki maçta sonra başladı. Galatasaray'ı yenersek de sakinliğimi göstereceğim. Fenerbahçe de çok güzel anılar yaşadım. Kadıköy'ü tekrar gördüğümde başımdan bir film geçmiş gibi hissettim. Fenerbahçe mükemmel taraftara sahip şeklinde konuştu.

Türkiye'de çalışmaktan mutlu olduğunu ve burada uzun yıllar kalmak istediğini anlatan Brezilyalı teknik adam, Ben burada teknik direktör olarak futbolu yaşıyorum. Türkiye'de uzun yıllar kalmayı hedefliyorum. Burayı iyi tanıyorum. Türk futbolunun nasıl olduğunu biliyorum. Burası Brezilya gibi 24 saat herkes futbolu düşünüyor. İyi sonuçlar alırsam teklifler gelecektir ama Türkiye'de olmaktan mutluyum. Sivasspor'da başkana 'artık dayanamıyorum' dedim ve kendim ayrılmak istedim. İstediğim gibi yürümüyordu işler ve buraya geldim dedi.

Akhisar Belediyespor'un kaptanı Bilal Kısa da, karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya'nın, attıkları ikinci golden sonra kendisine Delikanlı gibi oynayın dediğini söyledi.

Bilal, Biz golü attıktan sonra bir laf söyledi ama o an maçın gerginliğiyle söylediğini tahmin ediyorum. Art niyet asla aramıyorum. 'Delikanlı gibi oynayın' dedi. 89. dakikada golü atmamız ve bir an önce Fenerbahçe'nin santra yapıp başlamasından dolayı söylediğini tahmin ediyorum. Gol sevincindeyken söyledi. Ben de 'Delikanlı gibi oynuyoruz' dedim sadece. Fazla uzatamazsın, maç devam ediyor. Ben art niyet aramıyorum. Taraftar baskısı hakemin üzerinde maalesef etkili oluyor, bunu görüyoruz şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Özgür Yankaya İsmail Kartal Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title