Haberler

Fenerbahçe 3 Kasımpaşa 0 Maç Özeti, Geniş Özet Görüntüler

Güncelleme:

Kasımpaşa 0 Fenerbahçe 3 maç özeti ve golleri. K.Paşa Fenerbahçe mücadelesinin tüm detayları. Lige verilen üç haftalık aradan sonra Kasımpaşa'ya konuk olan Fenerbahçe, rakibini 3-0'lık skorla mağlup ederek ligdeki üst üste altıncı galibiyetini aldı.

Kasımpaşa 0 FB 3 maç özeti ve golleri. Lider Fenerbahçe Kasımpaşa deplasmanından 3-0'lık net bir skorla galip ayrıldı. Kasımpaşa Fenerbahçe maçının geniş özet görüntülerini izlemek için ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz. Sarı Kanarya Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçta Kuyt'un golleriyle 2-0 öne geçti. Kasımpaşa deplasmanında son gol Caner Erkin'den geldi.

Spor Toto Süper Lig'de 17. hafta karşılaşmalarında Kasımpaşa'ya konuk olan Fenerbahçe, rakibini Dirk Kuyt'ın golleriyle 3-0 mağlup etti.

Kasımpaşa deplasmanında Fenerbahçe'de Emre ve Mehmet Topal'ın eksikliğinde Diego Ribas ilk 11'de kendine yer bulurken, yaptığı iki asist ve oynadığı futbolla beğeni topladı.

Ev sahibi Kasımpaşa'da ise Galatasaray'dan alınan Veysel Sarı, yeni takımının forması altındaki ilk resmi maçına çıktı.

KANARYA ETKİLİ BAŞLADI

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğinin sinyallerini henüz maçın başında gösteren Fenerbahçe, maçın ilk düdüğüyle birlikte rakip kalede baskı kurdu.

Sezonun ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan Brezilyalı 10 numara Diego'nun ilk 15 dakikadaki hırslı görüntüsü takıma pozitif etki etti.

Ligde henüz golü bulunmayan Diego, 5. dakikada siftaha çok yaklaştı ama olmadı. Gökhan Gönül'ün uzun taçının ardından topu bir anda önünde bulan Brezilyalı topun gelişine iyi bir şut çıkardı ama Isaksson aynı güzellikte topu çeldi.

HAZIRLANIŞIYLA, SON VURUŞUYLA HARİKA GOL

Etkili oyununu devam ettiren sarı lacivertliler Kasımpaşa kalesinde pozisyonlar bulmaya devam etti.

Maçın 15. dakikasında organize bir atkla pozisyon yaratan Fenerbahçe golü de Kuyt'ın ayağından buldu. Sağ kanattan ceza sahasına giren Emenike, sıfıra inip ceza sahasına pasını çevirdi. Diego, topu arka direkteki Kuyt'a bıraktı. Hollandalı yıldız da köşeye plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Karşılaşmaya etkili başlayan Diego da golün asistini yaparak moral buldu.

Skor üstünlüğle birlikte rahat bir oyun anlayışını sürdüren Fenerbahçe'de Selçuk Şahin, 29. dakikada gole çok yaklaştı ama top kaleyi bulmadı.

Rakibi karşısında kolektif olarak pozisyon bulmakta zorluk yaşayan Kasımpaşa, Scarione'nin bireysel oyunuyla 37'de beraberlik golünü bulabilirdi. Sol kanattan çalımlarla ceza sahasına sokulan Arjantinli oyuncunun vuruşunda top üstten auta gitti ve ilk 45 dakika 1-0'lık Fenerbahçe üstünlüğüyle geçildi.

MEIRELES DEVAM EDEMEDİ

Skor avantajını elinde bulunduran Fenerbahçe, maçın ikinci yarısına ise düşük tempoda başlarken, Kasımpaşa ikinci yarının ilk 15 dakikalık bölümünde rakip yarı sahada istediği baskıyı kurdu. Sarı-lacivertli takımda ise kaburgasına bir darbe alan Raul Meireles ise maça devam edemedi.

53. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Andre Castro'nun sert şutunda köşeye giden topu Volkan son anda kornere tokatladı. 63. dakikada ev sahibi ekip yine Castro ile çok yaklaştı. Sağ kanattan yapılan ortada Adem'in kafayla indirdiği topu kale ağzında önünde bulan Portekizli oyuncunun vuruşunda top üstten dışarı gitti.

GÖKHAN HAZIRLADI, KUYT BİTİRDİ

69. dakikada ise sahneye bir kez daha Dirk Kuyt çıktı. Diego'nun pasında sağ kanatta topla buluşan Gökhan, ceza sahası içinde rakibinden şık bir çalımla sıyrılıp penaltı noktası üzerindeki Kuyt'a aktardı pasını. Hollandalı yıldız da topun gelişine yaptığı düzgün vuruşla farkı ikiye çıkarttı: 0-2.

74'te Fenerbahçe kalesinde bir tehlike daha yaşandı. Tunay'ın kornerden ortasında Volkan boşa çıkınca Adem kafayı vurdu ama köşeye giden topu Alper kafayla kale ağzında çıkararak mutlak bir golü önledi.

86'da bu kez Viudez kaleye yaklaşık 30 metrelik mesafeden çok sert bir vuruş yaptı ama Volkan topu kornere çeldi.

Maçın sonucunu belirleyen gol ise 90+5'te Caner Erkin'den geldi. Ani gelişen Fenerbahçe atağında sağdan ceza sahasına sokulan Diego, müsait pozisyondaki Caner'i gördü. O da düzgün bir vuruşla farkı üçe çıkarttı: 0-3.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 39'a yükselterek zirvedeki yerini korurken, Kasımpaşa ise 23 puanda kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Caner Erkin Fenerbahçe Dirk Kuyt Kasımpaşa Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title