Haberler

Fenerbahçe, 3 Futbolcusunu Kaybederse 29 Milyon Euro Hava Olacak

Güncelleme:

Fenerbahçe, takımda sözleşmesi bitecek Mehmet Topal, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'le sözleşme yenilemezse, şu anki değerleri olan 29 milyon Euro'luk futbolcularını kaybedecek.

Fenerbahçe bir yandan lig ve kupa şampiyonluğu için mücadele verirken diğer yandan da gelecek sezonun güçlü Fenerbahçe'sini oluşturmaya çalışıyor. Takımda sözleşmesi bitecek Mehmet Topal, Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile sözleşme imzalamazsa bu futbolcuların yerine en az aynı kalitede futbolcu transfer edilmesi gerekiyor. Ancak işin bir de maliyet yönü var.

29 MİLYON EURO'LUK KAYIP

Fenerbahçe bu 3 fubolcusu ile sözleşme imzalarsa bonservis bedeli ödemek zorunda değil. Eğer bu futbolcuların yerine transfer yapılırsa ve bu transferlerde aynı kalitede oyuncular alınırsa sadece bonservis maliyeti yaklaşık 29 milyon Euro civarında olacak. Özellikle Çin ve bazı Arap ülkelerinin piyasadaki fiyatları yükselttikleri düşünülürse maliyet gerçekçi bir boyut kazanıyor.

BAŞKA TRANSFERLERE KAYNAK OLUR!

Mehmet Topal'ın transfermarkt'daki değeri 12 milyon Euro. Gökhan Gönül'ün 6.5, Caner'in ise 11 milyon Euro civarında. Fenerbahçe için en mantıklı seçenek bu 3 değerli futbolcusuyla sözleşme imzalamak gibi görünüyor. Böyle sırf ödenmeyen bonservis bedellerinden 29 milyon Euro gibi bir rakam başka transferler için kaynak olarak ayrılabilir. Önümüzdeki günler Fener için çok kritik..

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Mehmet Topal Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

vedat:

3 de kalsın kımse bu canerı anlamaz adamın sorunları var alın adamıda karsınıza da bı sorun ne derdın var dıye . hocalık taktık vermekle olmaz vıktor efendı . bulun bana bıtane sol bek oyuncusu caner gıbı kac para baskan bu cocuklar fenerli once gonderceksenız souzayı gonderın dıegoyo vs vs

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title