Haberler

Fenerbahçe 1 Gençlerbirliği 2 Geniş Özet (Video) Kanarya'ya Çelme

Güncelleme:

Fenerbahçe Gençlerbirliği maç özeti (Geniş özet) Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçlarından özet görüntüler, birbirinden güzel goller. Fenerbahçe Gençlerbirliği deplasmanında ağır yara aldı. Mücadelenin önemli anları ve tüm gelişmeleri haberimizde..

Gençlerbirliği Fenerbahçe maç özeti ve golleri. Fenerbahçe Galatasaray'ın puan kaybettiği Beşiktaş'ın kazandığı hafta da haftayı karlı kapatan takımlar arasında olmak için Gençlerbirliği deplasmanında 3 puan aradı. 37.dakikada Petrovic'in attığı golle 1-0 geriye düşen Fenerbahçe 72.dakikada örümcek adam lakaplı futbolcusu Mehmet Topal'ın golüyle 1-1 eşitliği yakaladı. Fenerbahçe Gençlerbirliği maç özeti ve gollerini izlemek için ilgili bağlantıları haberler.com adresinde bulabilirsiniz.

MAÇTAN NOTLAR..

Gençlerbirliği öne geçme şansını kullanamadı. Soldan gelen ortayı Volkan, ayaklarıyla kurtarmak istedi. Uzaklaştıramadığı top Guido'nun önünde kaldı. Guido topu düzeltti ve yakın köşeye vurdu ama Caner'e çarpan top kornere gitti.
72
GOOLLL! Mehmet Topal ve 1-1
71
Gençlerbirliği gole çok yaklaştı.
68
Rakiplerinden sağ kanatta bir bir sıyrılan Gökhan Gönül, çok uygun durumdaki Emre'nin önüne topu bıraktı. Emre gelişine sert vurdu ama top üstten dışarı gitti.
60
Diego oyundaan alındı yerine Alper girdi. Ancak Diego bu karardan hiç de memnun değil.
54
Diego'nun uzaktan vuruşu dışarı gitti.
51
Gençlerbirliği tehlikeli geldi. Sağdan Hakan Aslantaş içeri sokuldu ve içeriye çıkardı ama El Kabir topa dokunamadı.
45
İkinci yarı başladı
45
İlk yarıda son düdük geldi. Gençlerbirliği Fenerbahçe karşısında soyunma odasına 1-0 üstün gitti.
45
İlk yarının sonuna 2 dakikalık oynanmamış kabul edilen süre eklendi.
42
Fenerbahçe'de Egemen sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemiyor. Yerine Bekir irtagün oyunda.
37
Hızlı gelişen Gençlerbirliği atağında El Kabir ilerde tek başına topu tuttu. Arkadaşlarının desteğini bekleyen El Kabir topu bindirmeye gelen Petrovic'e aktardı. Petrovic önce topu kontrol etti, ardından uzak direğe çok sert bir şut çıkardı. Petrovic'in yaklaşık 20 metreden yaptığı bu şut ağlarla buluştu.
37
GOOLL!! Petrovic harika bir golle Gençlerbirliği'ni öne geçirdi.
31
Ceza alanında Kuyt'ın iyi vuramadığı pozisyonda Gençlerbirliği savunması Sow'u unutarak topu bıraktı. Sow son anda topa dokundu. Ramazan diziyle çıkardı.
25
Sol kanattan gelen ortaya El Kabir dokundu. Volkan direk dibinden çıkardı. El Kabir tamamlamak istedi ama ofsayt bağrağı ilk pozisyon için havadaydı.
21
Ceza sahasına Emenike, Ahmet'e rağmen vuruşunu yaptı ama bu cılız vuruş Ramazan'da kaldı.
19
Guido'nun uzaktan vuruşunu Volkan ilk anda göremese de dışarıya tokatlamayı başardı. Köşe vuruşundan ise sonuç yok.
16
Hakan Aslantaş
14
Ramazan havadan gelen topu kale sahasında düşürdü. Kuyt ve Sow fırsattan yararlanamadı. Savunmanın uzaklaştırdığı topu kapan Gökhan Gönül, topu içeri çevirdi. Ancak top Ramazan'da kaldı.
11
Emre'den aldığı pasla ceza sahasına ilerleyen Sow, Kuyt'a pası tercih etti. Ancak Kuyt 'ın iyi kontrol edemediği top kaleci Ramazan'da kaldı.
8
Emenike'nin derinlemesine yaptığı koşuya Ahmet Çalık son anda ayak koydu
5
Aynı dakikada aynı köşeden 2. kornerini kullanan Fenerbahçe sonuç alamadı bu ataktan Egemen'le
2
Dengeli bir başlangıç oldu karşılaşma için iki takım da kendi sahalarında paslaşmayı düşünüyorlar.
MAÇ ÖNCESİ
BİLGİ | Fenerbahçe bu sezon ligde ilk yarısını yenik kapattığı dört maçın üçünü berabere bitirdi, birini kaybetti.
MAÇ ÖNCESİ
Maça Gençlerbirliği başladı. İki takıma da başarılar
MAÇ ÖNCESİ
İstiklal Marşımız okunuyor
MAÇ ÖNCESİ
Ankara'da sğuk ve kapalı bir hava var ve hava sıcaklığı 5,9°C
MAÇ ÖNCESİ
Maçın hakemi Halis Özkahya
MAÇ ÖNCESİ
Mesut Bakkal: Son dönemde iyi oynamaya başladık. Bu maçın ana maddesi bizim yürekli oynamamız. Tempolu bir maç olsun, iyi bir maç izlettirelim. Kavgasız bir maç olsun. Sakatlık olmasın. Fenerbahçe'yi iyi çalıştık. Hafta boyu konuştuk ama bugün zorlanacağımızı da biliyoruz.
MAÇ ÖNCESİ
İsmail Kartal: Bugünkü maçın önemini biliyoruz. Artık kritik haftalar içindeyiz bu dönemdeki kayıpların telafisi çok zor. Mesut hocanın gelişiyle toparlanan iyi bir takımla oynayacağız. Biz de iyi bir takımız. Kazanmak istiyoruz.
MAÇ ÖNCESİ
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Egemen, Bruno Alves, Caner, Emre, Mehmet Topal, Kuyt, Diego, Emenike, Sow
MAÇ ÖNCESİ
Gençlerbirliği: Gökhan, Hakan, Sedat, Ahmet, Tosic, Doğa, Petrovic, Guido, Landel, Hleb, El Kabir

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Fenerbahçe Dirk Kuyt Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title