Haberler

Sneijder, Fener'i Yıktı Gece Parti Verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe'yi attığı iki sert 'füze' ile deviren Galatasaray'ın süper yıldızı Sneijder, sevincini aynı gece parti vererek kutladı.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi ağırladığı sezonun ilk derbisinin 0-0 sona ermesine, Cim Bom'un Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in büyüleyici golleri engel olmuştu. Fazla keyif vermeyen ama olaya da sahne olmayan derbinin kaderini Sneijder'in 88. ve +91'deki harika gollleri belirlemişti.

FENER'İ YIKTI, GECE PARTİ VERDİ

Günaydın'da yer alan habere göre; Fenerbahçe'yi attığı iki sert 'füze' ile deviren Galatasaray'ın süper yıldızı Sneijder, sevincini aynı gece parti vererek kutladı. 10 kişinin katıldığı partinin gözdesi Kıvanç Tatlıtuğ idi. Çıkışta Kıvanç'ı, Sneijder'in eşi Yolanthe, sarılıp öperek uğurladı. Sabahın geç saatlerine kadar eğlenen Sneijder ve Yolante çifti düşman çatlattı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Wesley Sneijder Kıvanç Tatlıtuğ Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

kübra:

Akıl içeren anlamlı mantıklı haberler yapın saçma sapan insanlarla ekranı doldurmayın

10
3
yanıtYanıtla
tarik:

KÖYLÜ hangi köylüsün sen TÜRKÇE yaz kardeş burası TÜRKİYE

4
4
yanıtYanıtla
tarık:

ZATEN VERMEYE ALIŞMIŞLAR KARI KOCA

0
3
yanıtYanıtla
telliogullari:

Bence en büyük Kazik Diego. Bu Oyuncu Almanyada, da Problemli, ydi böyle oyuncuyu nasil Transfer ederler hayret birde Havaalanina indiginde alistigimiz görüntüler sanki dügün alayi, Yazik o harcanan Dövizlere. . Almanci. G. S.

2
0
yanıtYanıtla
telliogullari:

Helal olsun sana sneyder bazi fenerlilerin nesesi bence kursaginda kaldi vay neymis parasi ödenmiyormus. sözün bittigi yerde sneyder kendini gösterdi. insallah gollerin devami dortmunda karsi. almanci.

1
0
yanıtYanıtla
tarik:

zaten yaptıkları en iyi iş parti vermek

0
1
yanıtYanıtla
tarik:

Bu işler hep kıvanç''a yarıyor zaten

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title