Haberler

Felipe Melo İsyan Etti: Bu Hakemle Oynayamıyorum

Güncelleme:

Galatasaray-Balçova Yaşamspor maçında Melo, sarı kart gördüğü posizyonun ardından "Bu hakemle oynayamıyorum, beni oyundan alın" diye isyan etti.

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda oynanan Galatasaray- Balçova Yaşamspor maçında ilginç bir olay yaşandı. Olayın kahramanı ise Galatasaray'ın asi çocuğu Felipe Melo idi.

HAKEME SİNİRLENDİ

Maçın 34. dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadelenin ardından sarı kart gören Melo, bunun üzerine hakem Abdülkadir Bitigen'e sinirlendi.

"BU HAKEMLE OYNAYAMIYORUM"

Brezilyalı yıldız, kenar yönetimine "Bu hakemle oynayamıyorum, beni oyundan alın" dedi ve işaret dili ile de oyundan çıkmak istediğini gösterdi.

HAMZAOĞLU "DEVAM ET" DEDİ

Saha kenarında oyuncusuna cevap veren Hamza Hamzaoğlu ise Melo'nun oyuna devam etmesini istedi.

MELO PENALTI KAÇIRDI

Öte yandan Felipe Melo, maçın ikinci yarısında penaltı atışından yararlanamadı. Hamzaoğlu, 82. dakikada Melo'yu oyundan alırken, Sinan Gümüş'e görev verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Türkiye Kupası Galatasaray Felipe Melo Balçova Spor Haberler

500

Yorumlar (33)

Bir garipMobil-IOS:

Artist ne olacak

24
5
yanıtYanıtla
göçmen:

hakikaten hakemlerin çoğu sanki meloyla husumeti olan birinden telkin almış gibi davranıyorlar resmen melloya ırkçılık yapıyorlar

5
19
yanıtYanıtla
mirzaMobil-ANDROID:

Melo ya göre Hakem atayın çabukk..

17
6
yanıtYanıtla
hakkımobilWeb@haberler.com:

Kopek dilinden anlayan hakem atayin

11
11
yanıtYanıtla
ali:

sana oynuyacagin baska bir sey versek olurmu

15
6
yanıtYanıtla
GSMobil-ANDROID:

MELO sizin için nekadar degerliymiş haberini okuyup bide yorum yapiyosunuz aferin size MELO çekemeyenler

5
16
yanıtYanıtla
Müslüman Kürt:

keşke hakemi değiştirseydik. Pitbulumuz oynayamazmış

10
6
yanıtYanıtla
murtazaMobil-ANDROID:

diğer maçlardaki cirkefligine saysin.

10
6
yanıtYanıtla
balcovali:

Balcovadan korkmusturrrrr

8
7
yanıtYanıtla
yzb:

Hayret Melo efendi çok düzgün top oynamışta hakem beğenmiyormuş. . . Seni kim beğensin Melo her maç kırmızı kartlıksın. . Ama gösterecek babayiğit hakem nerede kalmamış. . Melo yüzlerine tükürse, açık açık belli parmak sallayıp küfür etse kulaklarını sallayıp yarabbi şükür Elhamdülillah deyiveriyorlar. . Yazıklar olsun. . Adam alışmış her maç rahat durmuyor. . TC. maçlarında pislikte coşan Melo Avrupa maçlarında pisi oluyor. . . Neden acaba. . Hakemler de demek ki görmezden geldiklerine göre var bir bildikleri. . Zaten Melonun kırmızı görmeden oynatılması GS. ye başlı başına bir kıyaktır. . GS. liler Federasyondan başka kıyak aramasın. . .

11
4
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title