Haberler

Felipe Melo İstanbul'da

Güncelleme:

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, ailesi ile birlikte Sao Paulo'dan İstanbul'a döndü.

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, ailesi ile birlikte Sao Paulo'dan İstanbul'a döndü. Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Sao Paulo'dan İstanbul'a saat 21.14'te ailesi ile birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Melo, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Havalimanı'nda gümrüklü bölgede hayranlarıyla fotoğraf çektirmek istemeyen Melo, gümrüksüz alanda hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Melo daha sonra Havalimanı'ndan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türk Hava Yolları Galatasaray Felipe Melo Sao Paulo Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

saıtmobilWeb@haberler.com:

köpek

3
6
yanıtYanıtla
Blackeagle 75Mobil-IOS:

He bi sen eksiktin.

3
4
yanıtYanıtla
GalipmobilWeb@haberler.com:

Adam

5
0
yanıtYanıtla
SerhatMobil-IOS:

Köpeğin dibi

0
2
yanıtYanıtla
AZİZ BAHÇE:

İşte Volkan ve Emre''nin panzehiri. Onlara ayarı verir yakında ASLAN PARÇASI. . Tabiri caizse ''Dinsizin hakkından imansız gelir. '''' Şikeci ve küfürbazların hakkından da Melo gelir, onlar kadar küfürbaz olmasada, hak edene hakkını veriyor. Kısasa kısas, Emre ve Volkan Melo''yu görünce cin çarpmışa dönüyor adeta. .

1
0
yanıtYanıtla
HAYDİ HAYIRLISI:

Belli ki Melo, Emre krizini gözmek için erkenden İstanbul''a gelmiş. Milli maç dönüşü Emre''ye ayarı verir, hayırlısıyla bu sorunu kesin çözer. Futbolseverler olarak Emre de sezonu kapatır diye ümit ediyoruz

0
0
yanıtYanıtla
AlpMobil-IOS:

Pir bul

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title