Haberler

Felçli Kadına Tekerlekli Sandalye Yardımı

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli Şubesi, Babaeski ilçesinde 53 yaşındaki felçli kadına tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu.

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli Şubesi, Babaeski ilçesinde 53 yaşındaki felçli kadına tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu.

TSD Babaeski Temsilcisi Hacı Hatun Ekici, Gazi Kemal Mahallesi'ndeki 53 yaşındaki Hanife Demirkesen'i evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Ekici, burada yaptığı konuşmada, dernek olarak ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını belirtti.

Tekerlekli sandalye talebinde bulunan vatandaşlara imkanlarda dahilinde yardım ettiklerini ifade eden Ekici, "Dernek olarak bizim işimiz her engelli vatandaşımızın yanında olmak ve onlara yardımcı olmak. Bugün bu sandalyeyi verirken bulduğum mutluluğu tarif edemem. Engelli vatandaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz oluyor" şeklinde konuştu.

Demirkesen de tekerlekli sandalye yardımından dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Geçirdiğim rahatsızlık sonucu beyin ameliyatı oldum. Daha sonra yüksek tansiyon ve şeker nedeniyle felç geçirdim. Sağ kolum ve bacağım felçli kaldı. Sandalye talebinde bulunmuştum. Yapılan yardımdan dolayı çok mutluyum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Kırklareli Babaeski Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title