Haberler

Fekir, Fransa Milli Takımı Kadrosunda

Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, 26 Mart'ta Brezilya ve 29 Mart'ta Danimarka ile oynanacak hazırlık maçlarının kadrosunu açıkladı.

Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, 26 Mart'ta Brezilya ve 29 Mart'ta Danimarka ile oynanacak hazırlık maçlarının kadrosunu açıkladı.

Fransa Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, evsahipliği yapacağı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın hazırlıklarını sürdüren Fransa Milli Takımı'nda, teknik direktör Deschamps'ın, Brezilya ve Danimarka maçlarının 23 kişilik kadrosuna Cezayir asıllı Nabil Fekir'i de dahil ettiği belirtildi.

Sergilediği performansın ardından Cezayir ile Fransa arasında yapacağı tercih merak konusu olan Fekir, doğduğu şehrin takımı Olympique Lyon'da bu sezon çıktığı 29 maçta, 13 gol attı ve 10 asist yaptı. Orta sahada hücuma yakın ve forvette görev yapabilen 21 yaşındaki Fekir, Fransa'nın "yeni Zidane'ı" olarak adlandırılıyor.

Deschamps'ın, Brezilya ve Danimarka ile Fransa'da oynanacak karşılaşmalar için belirlediği kadroda bulunan isimler şöyle:

Kaleci: Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Olympique Marsilya), Stephane Ruffier (Saint-Etienne)

Defans:  Patrice Evra (Juventus), Christophe Jallet (Olympique Lyon), Laurent Koscielny (Arsenal), Bacary Sagna (Manchester City), Mamadou Sakho (Liverpool), Raphael Varane (Real Madrid), Benoit Tremoulinas (Sevilla), Kurt Zouma (Chelsea)

Orta saha:  Maxime Gonalons (Olympique Lyon), Geoffrey Kondogbia (Monaco), Blaise Matuidi (Paris Saint-Germain), Moussa Sissoko (Newcastle United), Morgan Schneiderlin (Southampton), Dimitri Payet (Olympique Marsilya), Mathieu Valbuena (Dinamo Moskova)

Forvet:  Karim Benzema (Real Madrid), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Alexandre Lacazette, Nabil Fekir (Olympique Lyon), Olivier Giroud (Arsenal)

Kaynak: AA / Spor

Didier Deschamps Danimarka Fransa Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

ÖZGÜR ŞAHİN:

SÜPER KADRO

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title