Haberler

Fehmi Koru AK Parti Hükümetini Eleştirdi

Güncelleme:

Habertürk'te Ece Üner'in sorularını yanıtlayan Fehmi Koru, basın özgürlüğü konusunda hükümeti eleştirdi.

Gezi eylemlerinden sonra bir çok medya kuruluşunda yaşanan işler çıkartmalar Sabah ve Akşam gazetelerinde zirveye ulaşmıştı. Konuyu köşesinden eleştiren Fehmi Koru, Habertürk'te Ece Üner'in sorusu üzerine eleştirisini tekrarladı. Hükümetin sözkonusu işten çıkartmalardan kendisini sorumlu görmediğini hatırlatan Koru "ama ortada bir vaka var" dedi.

"İKTİDAR KABUL ETMİYOR AMA.."

İşte atılanlar arasında görüşlerine katılmadığı isimlerinde olduğunu belirten Koru, "Son zamanlarda bazı gazete ve televizyonlarda bazı insanların artık oralarda barınamaz olduğunu gördük. Tabi ki bu durum iktidarla bağdaştırıldı. Elbette iktidar bunu kabul etmeyecektir. Ama sonuç olarak ortada böyle vaka var. İşinden olan insanlar arasında görüşlerine hiç katılmadıklarım da var. Ama insanlar kendilerini anlatacaklar. Bunun şansına sahip olacaklar" dedi.

"ETKİSİZ YAZARLAR ETKİLİ HALE GELİYOR"

"Basın özgürlüğü herkese lazım" diyen Star yazarı açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Çok etkili şeyler yazamayan ya da varlığından haberdar bile olmadığımız insanlar bu şeklilde yazamayarak daha etkili hale geliyor. İktidar da böylece kendisine karşı olan bir insanın daha etkili olmasını sağlıyor."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title