Haberler

Federasyondan Büyükşehir'e "Mavi Işıklar" Teşekkürü

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin misafirliği ve katkıları ile Samsun’da Bölge Başkanları Toplantısı gerçekleştiren “Türkiye Ortepedik Engelliler Federasyonu” üyeleri Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ettiler.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin misafirliği ve katkıları ile Samsun'da Bölge Başkanları Toplantısı gerçekleştiren "Türkiye Ortepedik Engelliler Federasyonu" üyeleri Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ettiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın şehir dışında olması nedeniyle heyeti Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanı Nihat Soğuk ve Özel Kalem Müdürü Hanife Papila ağırladı. Ziyarete Türkiye sakatlar Federasyonu Başkanı Yusuf Çelebi, ASPB Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü İshak Çiftçi ile "Türkiye Ortepedik Engelliler Federasyonu"na bağlı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan 12 üye derneğin başkanları katıldı.

Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan Türkiye sakatlar Federasyonu Başkanı Yusuf Çelebi, organizasyona olan desteği için Başkan Yılmaz'a teşekkürlerini ileterek, "Bu süre içerisinde kaldığımız Mavi Işıklar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi-Kampı sadece Türkiye'de değil tüm dünyada örnek gösterilecek bir proje. Sayın Başkan Yılmaz'a bu güzel eseri bizlere kazandırdığı için çok teşekkür ederim. Engellilere yönelik bu duyarlılığınızın bizi mutlu ettiğini ve devam edeceğine yönelik inancımızı iletmek istiyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk da, Başkan Yusuf Ziya Yılmaz adına heyete ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Başta Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz Bey olmak üzere engelli sorunları ve hakları konusunda çok duyarlı bir belediyeyiz. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza yönelik çok sayıda hizmet ve projeyi hayata geçirdik ve bu programlarımızı da devam ettiriyoruz. Sizlerin Samsun'a gelerek burada bu konuda yapılan çalışmaları ve farklılıkları görmeniz ve bu farklılıkları da gittiğiniz yerlerdeki yerel yöneticilerle paylaşmanızın çok faydalı olacağını biliyorum. Bu arada 2017 yılında şehrimizde yapılacak olan bir Engelliler Olimpiyatı var. Bu olimpiyatı ve hem şehrimiz hem de ülkemiz adına getireceği kazanımları da çok önemli görüyoruz. Aynı zamanda Sayın Başkanım adına da sizleri bu olimpiyatlara davet ediyorum" dedi.

Ziyaretin ardından Federasyon üyeleri tarafından Başkan Yılmaz'a verilmek üzere bir plaket takdim edilirken, Başkan Vekili Soğuk da konuklarına günün anısı olarak bazı hediyeler verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz Nihat Soğuk Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title