Haberler

Federasyon Başkanlarından Terör Saldırılarına Ortak Tepki

Özerk spor federasyonlarının başkanları, yayımladıkları ortak mesajla İstanbul ve Kayseri'de yaşanan terör saldırılarını lanetledi.

Özerk spor federasyonlarının başkanları, yayımladıkları ortak mesajla İstanbul ve Kayseri'de yaşanan terör saldırılarını lanetledi.

Türk milletinin, şer odaklarının farklı şekil ve yöntemlerle asırlardır sürdürdükleri saldırılara maruz kaldığının belirtildiği açıklamada, "Tüm bu saldırılar milletimizin birlik, beraberlik ruhunu daha da pekiştirmiş ve milletimiz şer odaklarına karşı kararlı, onurlu, dik duruşunu sürdürmüş ve sürdürecektir." ifadelerine yer verildi.

10 ve 17 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen terör saldırılarının da diğer saldırılar gibi ülkenin birlik, beraberlik ve bölünmez bütünlüğünü parçalama, ilerlemesi ve güçlenmesini önleme amacıyla şer odakları ve maşaları tarafından gerçekleştirildiğinin vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Devletimiz, halkından aldığı güçle ülkemiz üzerinde oynanan kirli senaryoyu bitirecek kuvvet ve kudrete sahiptir. Hain vatansızlar ve karanlık efendileri kirli amaçlarını gerçekleştiremeyecekler, planladıkları tuzaklarda, kapanlarda yok olacaklardır. PKK ve diğer terör örgütlerinin asker, polis ve sivillerimizi hedef alan hain saldırılarını lanetliyor, bu vesile ile tüm spor federasyon başkanları olarak şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin sabır, birlik, beraberlik ve milli seferberlik ruhunun güçlenmesini diliyoruz."

Yayımlanan mesaja imza atan spor federasyonları ve başkanları şöyle:

FEDERASYONADI SOYADI ATICILIK UFUK ARMAN ATLETİZMFATİH ÇİNTİMAR BADMİNTONMURAT ÖZMEKİK BASKETBOL HİDAYET TÜRKOĞLU BEDENSEL ENGELLİLERARİF ÜMİT UZTÜRK BİLARDO ERSAN ERCAN BİNİCİLİK BÜLENT BORA BİSİKLETEROL KÜÇÜKBAKIR BOCCE, BOWLİNG, DARTAHMET RECEP TEKCAN BOKS EYÜP GÖZGEÇ BRİÇ NAFİZ ZORLU BUZ HOKEYİ BÜLENT AKAY BUZ PATENİ AHMET HAMDİ GÜRBÜZ CİMNASTİK SUAT ÇELEN CURLİNG KENAN ŞEBİN HOKEYSADIK KARAKAN DAĞCILIK ERSAN BAŞAR DANS TOLGAHAN ÇİNKİTAŞ ESKRİM DOÇ.DR. MURAT ATALI GELENEKSEL SPOR DALLARIHAKAN KAZANCI GELİŞMEKTE OLAN SPORLARHASAN ÖZTÜRK GOLF AHMET ALİ AĞAOĞLU GÖRME ENGELLİLERHASAN SAYYIDAN GÜREŞ MUSA AYDIN HALK OYUNLARIGÜRHAN OZANOĞLU HALTER TAMER TAŞPINAR HAVA SPORLARIAHMET ÇAĞRI ÖZER HENTBOL BİLAL EYUBOĞLU HERKES İÇİN SPORYASİN BÖLÜKBAŞI İŞİTME ENGELLİLERYAKUP ÜMİT KİHTİR İZCİLİKHASAN DİNÇER SUBAŞI JUDO SEZER HUYSUZ KANO VE RAFTİNGALPER CAVİT KABAKÇI KARATE ESAT DELİHASAN KAYAKEROL YARAR KIZAK SERKAN YAŞAR KİCK BOKSSALİM KAYICI KÜREK İLHAMİ İŞSEVEN MASA TENİSİKERİM KOÇ MODERN PENTATLON HASAN HÜSEYİN ÖNER MOTOSİKLET BEKİR YUNUS UÇAR MUAY THAİ HALİL DURNA OKÇULUK ABDULLAH TOPALOĞLU OKUL SPORLARIÖMÜR FATİH KARAKULLUKÇU ORYANTRİNGHACER AKYÜZ OTOMOBİL SPORLARISERKAN YAZICI ÖZEL SPORCULAR BİROL AYDIN RAGBİ ŞAHİN KÖMÜRCÜ SATRANÇGÜLKIZ TULAY SUALTI ŞAHİN ÖZEN SUTOPU VEDAT AKGÜN TEKVANDOMETİN ŞAHİN TENİS CENGİZ DURMUŞ TRİATLON İSA TAMER ÇELİK ÜNİVERSİTE SPORLARIKEMAL TAMER VOLEYBOL MEHMET AKİF ÜSTÜNDAĞ VÜCUT GELİŞTİRMENİYAZİ KURT YELKEN DURİYE ÖZLEM AKDURAK YÜZME AYDIN KARAKUZU WUSHU MEHMET ZEKİ AKINCI

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Kayseri Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title