Haberler

Federasyon Başkanları Vali Öztürk'le Buluştu

Güncelleme:

Bitlis'te bulunan 13 ilin dernek federasyonları başkan ve başkan yardımcıları, Vali Orhan Öztürk, Tatvan Kaymakamı Erkan ve Tatvan Belediye Başkanı Aksoy'la buluştu.

Bitlis'te bulunan 13 ilin dernek federasyonları başkan ve başkan yardımcıları, Vali Orhan Öztürk, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'la yemekte bir araya geldi.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) ile İstanbul'da faaliyet gösteren Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF) işbirliğiyle düzenlenen gezi programı kapsamında 3 gün boyunca Bitlis ve ilçelerindeki tarihi ve turistik yerleri gezme fırsatı bulan federasyon başkan ve yardımcıları, bölgedeki eşsiz manzaralar ve yöre halkının sıcak ilgisinden memnun kaldıklarını söyledi.

Ziyareçiler için düzenlenen yemekte konuşan TATSO Başkanı Bilal Dağdağan, Bitlis ve ilçelerini tanıtmak amacıyla verimli bir gezi programı düzenlediklerini bildirerek, "Hepsi birbirinden değerli olan misafirlerimizi ağırlamaktan son derece memnun kaldık. Daha önce biz de İstanbul'u hiç görmemiş girişimci bayan gurubunu İstanbul gezisine gönderdik. Şimdi de oradan gelenleri misafir ettik. İnşallah bu gezi programı misafirlerimizin bölgeyi tanımasına vesile olur ve daha ardından yatırımların önünü daha da açar" dedi.

BİDEF Başkanı Yaşar İzsiz ise Bitlis ve ilçelerinin, batıdaki en güzel ve gelişmiş şehirlerinden bir eksiğinin olmadığını, yapılacak olan yatırım ve tanıtımlarla da ilin daha çok kalkınacağına inandığını ifade etti.

Tatvan'ın doğal güzelliğine hayran kaldığını belirten İstanbul Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Dinçbal Kal, Bitlis ve Tatvan'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Orhan Öztürk Murat Erkan Tatvan Bitlis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title