Haberler

Federasyon Başkanları Vali Kamçı'yı Ziyaret Etti

Yüzme ve Triatlon Federasyonları başkanları, Malatya Valisi Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Bozdoğan ve Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, geldikleri Malatya'da Valisi Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti.

Federasyon başkanları Bozdağan ve Güney, İnönü Üniversitesi Kalegöl Su Sporları Merkezi'nde Türkiye Yüzme Federasyonu ve Türkiye Triatlon Federasyonları ile ortaklaşa yerel, ulusal ve uluslararası organizasyonlar yapmak, İnönü Üniversitesi'nde yüzme ve triatlon sporunun altyapısının oluşturulması ve yaygınlaştırılmasını sağlayacak çalışmalar yapmak amacı Malatya'ya geldiklerini belirtti. İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Davut Özbağ, İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Cemal Gündoğdu'nun da eşlik ettiği ziyarette, federasyon başkanları, Vali Süleyman Kamçı ile bir süre görüşerek, sohbet etti.

Vali Kamçı, federasyon başkanları Bozdoğan ve Güneş'i Malatya'da görmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, İnönü Üniversitesi'nin spor faaliyetlerine gösterdiği ilgi ve desteği nedeniyle kutladı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Bozdoğan Süleyman Kamçı Hamdi Güneş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title