Haberler

Fc Krasnodar, UEFA Avrupa Ligi'nde Türk Takımlarının Muhtemel Rakipleri Arasına Girdi

FRANSA'nın Nice takımı ile deplasmanda karşılaşan Krasnodar, karşılaşmanın 51'nci dakikasında 0-1 öneyken hakemin çok tartışılacak kararı ile hem sahada on kişi kaldı hemde kalesinde penaltıdan beraberlik golünü gördü.

FRANSA'nın Nice takımı ile deplasmanda karşılaşan Krasnodar, karşılaşmanın 51'nci dakikasında 0-1 öneyken hakemin çok tartışılacak kararı ile hem sahada on kişi kaldı hemde kalesinde penaltıdan beraberlik golünü gördü. Beraberlik golünden sonra hem eksik oynayan, hem de oyundan düşen Rus takımı 77'nci dakikada kalesinde bir gol daha gördü ve karşılaşmayı 2-1 kaybetti. Ancak daha önce aldığı sonuçlar ile üst tura çıkmayı garantileyen Krasnodar, aynı zamanda 12 Aralık Pazartesi günü Nyon'da gerçekleştirilecek kura çekiminde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Osmanlı sporun da muhtemel rakipleri arasına girdi.

Maçı, FC Krasnodar Başkanı Sergei Galitsky ile birlikte Fransa da izleyen Türk iş adamı Bahattin Demirbilek, bu gururun takımda sadece Rusya'nın değil kendisinden dolayı Türkiye'nin de başarısı olarak algılandığını belirtti. Türkiye ile Rusya arasındaki dostluk ilişkisine sportif anlamda katkı sağlamaya çalıştığını belirten Demirbilek, transfer dönemi için bir çok Türk futbolcuyu da mercek altına aldıklarını söyledi. - Moskova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Krasnodar Beşiktaş Fransa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title