Haberler

FBTV'de Aziz Yıldırım Bombası

Güncelleme:

FBTV'den yanlışlıkla canlı yayınlanan konuşmada Aziz Yıldırım, "Galatasaray'ı daha kötü günler bekliyor. Beşiktaş'ın da arkası boş" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımına verdiği yemekte şampiyonluk yarışı ile ilgili flaş açıklamalar yaptı. Bir bölümü FBTV'den yanlışlıkla canlı yayınlanan konuşmada Yıldırım, " Galatasaray'ı daha kötü günler bekliyor. Beşiktaş'ın da arkası boş" dedi.

YILDIRIM'DAN OLAY YARATACAK AÇIKLAMALAR YAYINA YANSIDI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün futbol takımına bir öğle yemeği verdi. Beşiktaş maçı öncesi futbolculara moral vermek amacıyla düzenlenen yemeğin bir bölümü FBTV'den canlı yayınlandı. Bu arada Aziz Yıldırım'ın olay yaratacak bazı sözleri FBTV canlı yayınına yansıdı.

"DERBİYİ KAZANIRSAK..."

Derbiyi kazanmaları durumunda, sezonun ilk yarısını 7-8 puan önde kapatabileceklerini söyleyen Aziz Yıldırım, "Derbiyi kaybedersek, daha sonra 8 maçın, 5 maçını içeride oynayacağız. Devreyi hemen hemen aynı puanla bitiririz. Ama yenerseniz, devreyi 7-8 puan önde bitirirsiniz" dedi.

"GALATASARAY'IN GÜCÜ YOK, BEŞİKTAŞ'IN ARKASI BOŞ"

Galatasaray'ıh hiçbir gücü olmadığını iddia eden Yıldırım, "Galatasaray'ın hiçbir gücü yok. Onları daha kötü günler bekliyor. Beşiktaş'ın arkası da boş. Her şeyin iyi gidebilmesi için ekonomik olarak güçlü olmak lazım. Sizler iyi giderken, paraları alamazsanız fizik ve kafada düşüş başlar" ifadelerini kullandı.

"YAYIN AL, AL YAYINI"

Aziz Yıldırım bu sözleri söyledikten sonra, yayını gerçekleştiren muhabir Fatih Demirkol'un ana kumandaya, "Yayını al, yayını al" diye seslendiği görüldü.

Aziz Yıldırım daha sonra tekrar FBTV canlı yayınına bağlanıp çarpıcı açıklamalar yapmaya devam etti.

"FİKRET BAŞKANI DİNLEDİKTEN SONRA KONUŞMA GEREĞİ DUYDUM"

Yıldırım, "Beşiktaş'ın arkasının boş olduğunu söyledim çünkü bunun önemli bir sebebi var. Bir stat yapmakla maddi sorunları çözemesiniz. Beşiktaş durmadan 'kendi stadımızı yapıyoruz' diyor. Statla o sorunlar çözülmez. Aslında bu konuşmaları yapmayacaktım ama Fikret başkanın sözlerini dinledikten sonra konuşma gereği duyuyorum. Önemli olan bu ülke için yapmak. Beşiktaş'ın stadı da devletin, Fenerbahçe'nin stadı da... Sen yaptın ben yaptım diye bakmıyorum. Biz kapalı salon yaptık, bu Türkiye'nin. Milli maçlar gelip orayı kullanıyorlar. Niye çünkü bu ülkenin bir varlığıdır. Ben olaylara böyle bakıyorum." dedi.

"HAKEM ODASI BASMADIM, SADECE UYARDIM"

PFDK'dan aldığı cezayla ilgili konuşan Yıldırım, "Ben Süleyman Seba gibi bir isimle aynı dönemde başkanlık yapma şerefini yaşadım. Süleyman Bey bizim ağabeyimizdi. Birbirimize güvenirdik. Rahmetli Özhan Canaydın'la beraber üçümüzün iyi bir dostluğu vardı. Ben hakem odası basmadım sadece uyardım. Ama gerekirse de basarım. Fenerbahçe'nin aleyhine bir şey olursa yaparım. Geçmişte Yıldırım Demirören de yaptı." ifadelerini kullandı.

"BURASI BBG EVİ Mİ?"

Fikret Orman'ın açıklamaları hakkında yorum yapan Yıldırım, "Fikret Orman 'Hakemi gözleyeceğim' diyor. Burası BBG evi mi? Beşiktaş'ın hem lehine, hem aleyhine yapılan hakem hataları var. 6. hafta Sivas maçında elle gol attılar. Oyuncusu da dedi. Balıkesir maçında stoperleri oyuncuyu düşürüyor, kırmızı kart. Eskişehir normal gol atıyor, Beşiktaş ofsayttan atıyor. Beşiktaş'ın lehine 3 hafta hakem kararları var. Hakemler hep bizim aleyhimize karar veriyor demek gereksiz. Maç oynanmadan hakemi baskı altına alıyorlar. Ben hakemin yönettiği maçı tenkit ediyorum. Hakeme, "Kadlec'in ayağına bastılar görmedin mi" dedim. Bu yüzden 60 gün ceza aldım. Ben fikirlerimi söyleyemeyecek miyim? Beni konuşturmak zorunda bırakmasınlar eğer konuşursam hepsi altında kalır! Son 15 yıldaki her şeyi ben çok iyi biliyorum! Doğru gördüğüm her şeyi söylerim. Tahkim'de savunma yapacağım. Bakalım ne söyleyecekler! Beşiktaş bu zamana kadar şike yapıp yapmadığını açıkladı mı? Bir çıkıp konuşun kardeşim, hep saklanıyorlar! Beşiktaş bizi Fenerbahçe'nin yanında süs diye yargıladılar diyor. Siz kupadan yargılandınız. Kendinizi savunun." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

serdar:

GS çok güçsüz. evet doğru. ama siz o belkide tarihinin en kötü fuybolunu oynayan GS ye karşı HADDİNİZİ BİLEREK OYNADINIZ. ve YENİLDİNİZ. siz iyi olsanız inanın 10 kişi ilede GS yi yenerdiniz. ama sizde çok kötüsünüz hakemlerle ve rakip kalecilerle bir yere kadar değilmi

20
10
yanıtYanıtla
Eskişehir:

Aziz Yıldırım gibi bir insanın hala türk futbolu nu kirletmesine, böyle tavırlar sergilemesine ne zamana kadar göz yumulacak bakalım. . .

11
12
yanıtYanıtla
bayx:

3 yıldır iftiralarlarla kumpaslarla uğraşmasına rağmen fb bjk dende gs dende kat kat iyi durumda mali yönden, gs nin aldığı haram paralar inim inim çıkacak. . . . .

9
12
yanıtYanıtla
bio:

Adam doğruyu söylemiş yalan konuşmamış ki ne var bunda, basında sanki çok bir şey söylemiş gibi abartıyor. . . . . Aziz başkanın söylediklerini bilmeyen mi var?. . . . . . . Stad konusu da doğru adamın bildiği söylediği doğru maalesef. . . . . . BJK Stad konusun da kendimiz yapıyoruz diye fazla yaygara koparıyor. . . . . FB. yaptı kimsenin ruhu duymadı. . . . Bu kadar da yaygara koparmadı maalesef. . . .

8
13
yanıtYanıtla
FB 1907:

CEZAYI FB ÇEKTİ ÖDÜLÜ GS, TRABZON, BURSA VE BJK ALDI AMA NE HİKMETSE KASALARI TAMTAKIR BATAĞIN UCUNA KADAR GELMİŞ DURUMDALAR. BELKİ AZİZ YILDIRIM GS, BJK, BURSA S VE TRABZONU SATIN ALIRDA DERTLERİNİ BİTİRİR.

6
15
yanıtYanıtla
ÖMER:

Adamı ne kadar sevmeseniz de adam haklı.

9
10
yanıtYanıtla
tufan ayvalık:

yalan mı adam doğruyu söylemiş

8
11
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

hani lan bjk ile kardeş takımdınız ne oldu dümenden kardeşlik ortaya çıktı yine. . .

8
11
yanıtYanıtla
AS.01 YENERBAHÇELİ:

DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR

11
6
yanıtYanıtla
vatandaş :

beşiktaş şerefli ikinciliklerin yarısını şampiyon olsaydı ne fenerbahçe ne galatasaray , tek gerçek beşiktaş . birgün herkes beşiktaşlı olamayaçak seviye tespit sınavına tutulup beşiktaşlı olunaçak.

4
13
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title