Haberler

    Fbı'ın Ufo Raporu

    - ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından iki yıl önce internet üzerinde oluşturulan "UFO Kasası" büyük ilgi görüyor. FBI, bu adres üzerinden gizliliği kaldırılmış bilgileri paylaşıyor. FBI'dan yapılan açıklamada "UFO Kasası"nda iki yıldır en çok ilgi gören dosyanın 63 yaşındaki bir kayıt olduğu belirtildi. 1 milyondan fazla okunan tek sayfalık rapor, New Mexico'daki bir olaya ait. Dosyaya, kaydı tutan kişi olan ve Washington DC'deki ofisin o zamanki lideri Guy Hottel'ın adı verilmiş. 22 Mart 1950 tarihine ait dosya, ikinci veya üçüncü şahısların anlattıklarını içeriyor.

    Metal kıyafetleri vardı

    Tek sayfalık raporda, "New Mexico'da fincan şeklinde 3 cisim, 15 metrelik yarıçapında uçuyor. Her birinde 3 kişi bulunuyor. Bu kişiler insan şeklinde ama sadece ortalama 90 santim boyundalar. Hepsi de metal kıyafetler giymiş" yazıyor. FBI aslında bu dosyayı bir daha hiç takibe bile almamış. Hatta 1970'lerde dosyanın gizliliği kaldırılmış. 2011'de dosya, FBI'nın internet kasasına girmiş. Bu kadar popüler olmasının nedeni olarak ise birçok haber sitesinde dosyanın "FBI'nın gizli dosyalarında uzaylı itirafı" şeklinde verilmesi gösteriliyor.

    Kaynak: Sabah

    Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    New Mexico Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title