Haberler

Fazla Kilolarından Pilates ve Zumba ile Kurtulacaklar

Güncelleme:

Binlerce kadın ve çocuğa spor yapma olanağı sağlayan Mamak Belediyesi, step, aerobik, pilates ve zumba kursu kayıtlarına başladı.

Binlerce kadın ve çocuğa spor yapma olanağı sağlayan Mamak Belediyesi spor tesislerinde step, aerobik, pilates ve zumba kursu kayıtlarına başlandı.

Salı ve perşembe günleri Mamak Belediyesi Spor Salonu'nda gerçekleşecek kurslar, çarşamba ve cuma günleri de Başak Gençlik ve Spor Merkezi'nde hizmet verecek. Kursta yaş sınırının gözetilmediğini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "İlçemizde her yaştan vatandaşımıza sosyal yaşamlarını renklendirecek bir uğraş ve kurs edindirmek arzusundayız. Kurslarımız bütün bir sezon devam edecek. Ev hanımlarımızın sağlıklı bir yaşam geçirmeleri ve sosyalleşmeleri için bu tarz kurslar açmaya devam edeceğiz" dedi.

Fazla kilolarından kurtulmak isteyen vatandaşlar, egzersizle vücudu ve zihni kontrol altına almaya dayanan bir spor dalı olan pilates ve Latin dansı zumba eşliğinde hem eğlenecek hem de fazla kilolarını atacak. Kayıt aşamasında bile yoğun ilgi gören sporla müziğin birleşmesiyle daha da eğlenceli hale gelen zumba ve pilates ile Mamaklılar hem dans edecek, hem de eğlenerek zinde kalacak. Kursların yeri ve saatleri şöyle:

"Salı ve Perşembe günleri Mamak Belediyesi Spor Salonu'nda 09.00- 10.00 saatleri arası ve 10.15-11.15 saatleri arası step-aerobik, 18.00-19.00 arası zumba kursu, 19.15-20.15 saatleri arası da pilates kursu, Çarşamba ve Cuma günleri Başak Gençlik ve Spor Merkezi'nde 10.30-11.30 saatleri arası step-aerobik, 13.00-14.00 saatleri zumba, 14.15-15.15 saatleri arasında da pilates kursu." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Mesut Akgül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title