Haberler

Fazıl Say: Ben Oyumu CHP'ye Veriyorum

Güncelleme:

7 Haziran seçimleri öncesinde "HDP barajı geçmelidir." şeklinde bir açıklama yapan Fazıl Say, yaptığı son değerlendirmede "Ben oyumu CHP'ye veriyorum." dedi.

7 Haziran genel seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a başkanlık yolunun kapanması için HDP'nin barajı geçmesi gerektini söyleyen Fazıl Say, yapılacak erken seçim öncesi gündemi değerlendirdi.

"BEN OYUMU CHP'YE VERİYORUM"

Hürriyet gazetesine konuşan Fazıl Say, CHP'yi hümanist bulduğu için oyunu CHP'ye verdiğini açıkladı. Genel olarak CHP'yi de değerlendiren Say, şunları söyledi; "CHP'yi hümanist buluyorum. Çözümden yana ve insandan yana buluyorum. Ben oyumu CHP'ye veriyorum."

KONSERLERİNİ İPTAL ETMEMİŞTİ

Şehit haberleri üzerine konserlerini iptal etmediği için eleştiri oklarının hedefi olan ünlü müzisyen, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti: "Tüm müzisyenlere bu deniliyor bugünlerde. Onlar da erteliyorlar, iptal ediyorlar konserlerini. Yani bunu diyenlere bir çift sözüm olacak: Onlar da her ne yapıyorsa onu ertelesin o zaman arkadaş. İşe gitmesin. Tatile gitmesin. Hem işe hem tatile gitmesin! Herkes her şeyi iptal etsin o zaman."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Fazıl Say Hürriyet Magazin Politika Haberler

title