Haberler

Fatsa Yetim-Der 200 Öğrenciyi Sevindirdi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Fatsa Yetimlerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği(Yetim-Der) bu eğitim öğretim yılı öncesinde 200 öğrenciyi sevindirdi.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Fatsa Yetimlerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği(Yetim-Der) bu eğitim öğretim yılı öncesinde 200 öğrenciyi sevindirdi.

2016-2017 eğitim-öğretim yılında Fatsa merkez ve mahallelerinde okuyan 200 yetim-öksüz öğrenciye okul kıyafeti ve kırtasiye yardımı yaptıklarını belirten Dernek Başkanı İbrahim Atik, "İlçemizdeki yetimlerin okul zamanı ve bayram zamanında yetimleri mutlu etmek, gülümsetmek ve sorunlarına çare olmak amacıyla 20 ay önce kurulmuş olan derneğimiz çalışmalarını ibadet şuuruyla yapmaktadır. Bu çalışmalarda yanımızda olan başta Fatsa İlçe Kaymakam Mehmet Yapıcı beye, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan öğretmenlere ve bağışçılarımıza teşekkür ederiz. Yardımlarımız yine yıl içinde devam edecektir. Dernek olarak amacımız yetim öğrencilerin eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi olarak yardımcı olmaktır. Çoğu öğretmenlerden kurulu bir derneğiz. Vatandaşlarımızda bizlere her konuda yardımcı oluyorlar. Yardım etmek isteyen hayır sever vatandaşlarımız varsa bizlerle irtibata geçebilirler" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title