Haberler

Fatsa Hasta Yakını Hemşireyi Darp Etti

Hasta yakını hemşireyi darp etti Ordu'nun Fatsa İlçesi Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire Gülşen B., bir hasta yakını tarafından tartaklandı.

Hasta yakını hemşireyi darp etti

Ordu'nun Fatsa İlçesi Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire Gülşen B., bir hasta yakını tarafından tartaklandı. Sağlık çalışanları olaya tepki gösterdi.

Fatsa İlçesi Devlet Hastanesi'nde dün gece saat 20.30 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre Gülşen B. adlı hemşire acil serviste müdahale ettiği C.D. isimli çocuğun yakını A.D. tarafından darp edildi. Olay sonrasında A.D.'ye hastane polisi tarafından müdahale edilirken, Gülşen B. darp raporu alarak şikayetçi oldu. Şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

Bu olayın ardından Ordu Sağlık-Sen Şubesi üyeleri bugün Fatsa İlçe Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde eylem yaptı. Sağlık-Sen Şube Başkanı Bilal İnanlı, sağlık çalışanlarına yönelik yapılan saldırıyı kınadıklarını belirterek "Tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha iletmek istiyorum. Çalışanlarımıza yapılan bu saldırıların karşısında olduğumuzu ve gereken mücadeleyi her platformda gerçekleştireceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatsa Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title