Haberler

Fatsa Devlet Hastanesi 30 Ekim'e Bitecek

AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili Adayı İhsan Şener, Fatsa Gençlik Merkezi, Organize Sanayi Bölgesi ve Devlet Hastanesi'nde gezilerini sürdürdü.

Fatsa Gençlik Merkezi'nde öğrencilerle bir araya gelen Şener, Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışanları ziyaret etti. Fatsa Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ve sağlık görevlilerini ziyaret eden Şener, yeni hastane inşaatını gezerek bilgi aldı. Fatsa Devlet Hastanesi'nin ihale bitim tarihinden 4 ay önce bitirilmesi için yüklenici firmanın gayretle çalıştığını söyleyen Şener, "2016'nın Şubat ayının son günü teslim edilmesi gerekirken yüklenici firma 30 Ekim tarihine kadar bitirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Fatsa Devlet Hastanesi'nin dış cephe ve ince işçiliği bitmek üzere. Yapımını sürdüren firma 30 Ekim tarihine kadar bitirilmesini planlıyor. 30 Ekim tarihine kadar inşallah hastaneyi teslim etmiş olacaklar. Yeni yıla Fatsa'da yeni hastane ile hizmet vererek girmiş olacağız. Yüklenici firmaya hassasiyetinden ve işi çabucak bitirme gayretinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

MASTER HASTANE OLACAK

Çevre ilçelere de hizmet vereceğini ifade eden Şener, "Çatalpınar, Korgan, Kumru, Aybastı, Çamaş, Kabataş için gerçekten master bir hastane olacak. Aybastı, Korgan, Kumru için 50 yataklı hastaneler yapılıyor. Sağlık sektöründe Ünye Devlet Hastanesi tamamlandı, Gürgentepe Devlet Hastanesi sürüyor. Ordu'ya 600 yataklı şehir hastanesi yapılacak. Bunların hepsini tamamlayarak biz sağlıkta hedeflediğimiz master planı büyük ölçüde gerçekleştirmiş olacağız. Alt yapısını hazırlıyoruz. İyi bir kadro ile bölgeye de hizmet verecek düzeye gelecektir" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhsan Şener Ak Parti Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title