Haberler

Fatsa'da Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları Ordu'nun Fatsa ilçesinde rekor katılımla devam ediyor.

Geçen yıl 430 olan Yaz Spor Okullarına kayıtların bu yıl çok kısa sürede 777'ye ulaştığını belirten Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek, "Bakanlığımızın talimatıyla her yıl okulların kapanmasıyla birlikte yaz spor okullarını başlatıyoruz. Bu yıl da her yıl olduğu gibi yine yaz spor okullarını başlattık ve ilçemizde okullar kapanmadan önce gerekli tanıtımları yaptık. Bu tanıtımlar sonucunda velilerimiz İlçe Müdürlüğümüze müracaat ederek çocuklarını Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırdılar. Şu ana kadar 777 çocuğumuz yaz spor okullarına kayıt oldu. Bu sayı geçen yıl 430'du. Bu sene inşallah sayının 1500 öğrenci olacağını tahmin ediyoruz. Bu sene sayının bu kadar fazla olmasının sebebi Dumlupınar Spor Salonu'nun tadilatının bitmesi, ilçemize yeni iki tane antrenörün atanması, İl Müdürlüğümüzün ve Fatsa Halk Eğitim Müdürlüğümüzün antrenörümüz olmayan branşlarda fahri olarak antrenörlere kurs açmaları sonucu olmuştur. Şu anda basketbol, voleybol, hentbol, tekvando, badminton, güreş, atletizm, çim hokeyi, okçuluk branşlarında kurslarla hizmet vermekteyiz. Bu kursların içinde en fazla talep gören kurslarımız basketbol, voleybol, tekvando, güreş branşlarıdır. Bizim velilerimizden isteğimiz çocuklarını Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün açtığı ücretsiz kurslara göndermeleridir. Kayıt için 75. Yıl Spor Salonu'ndaki İlçe Müdürlüğümüze uğramaları yeterli olacaktır. Bizim amacımız Fatsa'daki herkese spor yaptırmaktır. Bu konu da çalışmalarımız devam etmektedir. Buradan çalışmaları durmak ve yorulmak bilmeden sürdüren antrenörlerimize teşekkür ediyorum" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatsa Ordu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title