Haberler

Fatsa'da Yaz Spor Okulları Başladı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen yaz spor okullarının açılışı törenle yapıldı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen yaz spor okullarının açılışı törenle yapıldı.

75. Yıl Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törene Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Çelik, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek, Fatsa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Musa Uçar, okul müdürleri, öğrenciler ve yakınları katıldı.

Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Fatsa Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, öğrencilerin yaz tatilini spor yaparak değerlendireceğini belirtti.

Yaz spor okullarının açılışını ilçede 10 branş ve 300 sporcu ile yaptıklarını ifade eden Bekyürek, amaçlarının çocuk ve gençlere spor bilinci aşılamak ve geleceğe daha sağlıklı bir nesil yetiştirmek olduğunu belirtti.

Konuşmanın ardından yapılan çeşitli gösteriler ile tören sona erdi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çelik Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title