Haberler

Fatsa'da Ramazan Bayramı

AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığınca Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığınca Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, bayramlaşmada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin hızla gündemini yenileyen bir ülke konumuna geldiğini söyledi.

Adalet, hizmet ve yatırım bekleyen bir çok ülke insanın Türkiye'den yardım beklediğini ifade eden Ünal, 'Başbakanımız söz konusu ülkelere destek vererek bu duruşuyla taktir topluyor ve İslam dünyasının duasını alıyor. Hayvan hakları denildiği zaman mangalda kül bırakmayan dünya devletleri Filistin'de yaşanan katliama seyirci kalıyor. Bizim duruşumuz bu noktada doğrudur ve yerindedir. Bizim bu duruşumuz dua ile birlikte güzel bir sonuç getirecektir" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise İsrail ürünlerine karşı belediye olarak Türkiye'de ilk kez boykot çağrısı yaptıklarını hatırlattı.

Gazze'yi Ordu'nun kardeş şehri yapacaklarını belirten Yılmaz, "Bizler Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. Büyükşehir olarak İsrail ürünlerine ve Yahudi sermayesine şiddetle karşı olduğumuzu ve tesislerimizde hiçbir İsrail ve Yahudi ürününün kullanılmayacağını kararlaştırdık. Bu kararımızdan sonra Türkiye'de il ve Büyükşehir Belediyeleri de bu eyleme ve boykota katıldı" diye konuştu.

Törene, AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen ve teşkilat üyelerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Ak Parti Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title