Haberler

Fatsa'da 4. Kattan Düşen 1.5 Yaşındaki Gülsüm Hafif Yaralı

Güncelleme:

Ordu'da 4. kattaki evlerinin balkonundan yerde bulunan bisikletin üzerine düşen 1.5 yaşındaki Gülsüm mucizevi bir şekilde hafif sıyrıklarla kurtuldu. Minik kızın düşme anı kameralara yansıdı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 4. kattaki evlerinin balkonundan düşen 1.5 yaşındaki çocuk, hafif sıyrıklarla kurtuldu. Küçük çocuğun düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

4. KATTAN DÜŞTÜ, 1.5 YAŞINDA Kİ GÜLSÜM HAFİF YARALI

16 Mayıs Pazartesi günü meydana gelen olayda Fatih Mahallesi Sakarya Caddesi'nde 4 katlı Apartmanı'nın 4. katında oturduğu dairenin balkonundaki korkuluklardan sarkarak yerde bulunan bisikletin üzerine düşen 1.5 yaşındaki Gülsüma Bayav, olayı hafif yaralı olarak atlattı.

"TORUNUMU GÖRÜNCE ÇOK ÜZÜLDÜM, ELİM AYAĞIM TİTREDİ"

Olayı anlatan Dedesi Ramadan Biliş, "Anneannesi ile evdeyken balkonun kapısını açıyor, balkona çıkıyor ve aşağıya doğru bakarken yere düşüyor. Bebeğimiz 4.kattan yere düştü. Ben kendim aparmanın altında bulunan dükkanımdaydım. Müşterimle ilgileniyordum. Daha sonra 'dışarıdan çocuk düştü' dediler. Dışarı çıktım ki benim torunum. İlk olarak bisikleti görünce torunum aklıma gelmedi, bisikletten çocuk düştü sandım. Dışarı çıktığımda yere düşen torunumu bir kişi bana verdi. O an gerçekten çok üzüldüm ve elim ayağım titredi.


"YERE DÜŞERKEN BİSİKL ETİN OR DA OLMASI BEBEĞİMİZİ KURTARDI"

Kendi aracımızla bebeğimizi hastaneye götürdük. Annesi de zaten hemşire orada gereken tetkikler yapıldı ve ertesi gün bebeğimiz hastaneden çıktı. Babası yurt dışında çalışıyor ve kendisine olay sonrası haber verdik. Çok üzüldü ve kızını internet aracılığı ile görünce derin bir nefes aldı. Yere düşerken bisikletin orada bulunması da bebeğimizi kurtardı. Allah'a binlerce şükürler ediyoruz" dedi.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar ise gerçekten şok yaşadıklarını, bebeğin sağlıklı bir şekilde gördükleri için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Fatsa Ordu 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

ALLAH BÜYÜKTÜR:

Allah koruyacak oldumu korur, korumayacak oldumu korumaz. herseyin en iyisini o bilir vesselam.

28
1
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

çocuklar melekler tarfından korunur mutlaka düşerken ona melekler eşlik etmişlerdir

13
2
yanıtYanıtla
ALLAHIM NELERE KADİRSİN:

Her şey AlLLAHın kudretiyle bilgisi dahilinde oluyor. Melekler korumuştur insanlar gözle göremez düşüş hızını dahi azaltmışlardır. Geçmiş olsun Allah esirgemiş yavrumuzu.

13
0
yanıtYanıtla
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ:

ÇOCUĞA SAHİP ÇIKAMAYAN ŞAPŞAL AİLELER

10
2
yanıtYanıtla
salih:

senınde basına gelırse gorursun şapşal nasıl olunuyormuş

yanıt0
yanıt4
OOOOO:

tam tekere denk gelmiş allah korumuş

11
0
yanıtYanıtla
Mücahit Mobil-ANDROID:

Allah korumuş masumi

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title