Haberler

Fatsa'da Halk Eğitim Kursları

Ordu’nun Fatsa ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Barış Semih Yazıcı, “Dershanelerin kapanmasıyla birlikte destekleme ve yetiştirme kursları adı altında üniversiteye hazırlık kurslarımız devam ediyor.

Ordu'nun Fatsa ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Barış Semih Yazıcı, "Dershanelerin kapanmasıyla birlikte destekleme ve yetiştirme kursları adı altında üniversiteye hazırlık kurslarımız devam ediyor. Sorunsuz bir şekilde bu kurslarımızı sürdürmeye çalışıyoruz" dedi.

2015-2016 yılında Halk Eğitim Merkezi olarak çok yoğun bir dönemle başladıklarını belirten Barış Semih Yazıcı, "Kurs kayıtlarımız her alanda devam etmektedir. Bölgemizdeki mesleki ve sektörel anlamda yeniliklere dayalı olarak kurslar açmayı plandık ve bu anlamda en fazla tıbbi sekreterlik kursu, hasta kabul ve yaşlı ve hasta bakımı gibi alanlarda kurslarımızı açtık. Dil kurslarımızda halkımızdan büyük ilgi görüyor. 213 tane kursumuz aktif olarak sürüyor. Bizler çalışıyoruz ve talepler doğrultusunda belli çoğunluk sağlandığında kursları açıyoruz. Usta eğitmenlerimizle birlikte gelen kursiyerleri belgelendiriyoruz ve alanlarında kalifiyeli elamanlar yapıyoruz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title