Haberler

Fatsa'da "Çocuğunu Al Camiye Gel" Kampanyası

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Orta Büyük Cami’de geçen yıl başlatılan “Her Cumartesi Sabah Namazlarına Çocuğunu Al Camiye Gel, Torununu Al Camiye Gel” projesi uzun bir aradan sonra bu sabah tekrar başladı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Orta Büyük Cami'de geçen yıl başlatılan "Her Cumartesi Sabah Namazlarına Çocuğunu Al Camiye Gel, Torununu Al Camiye Gel" projesi uzun bir aradan sonra bu sabah tekrar başladı.

Kampanyaya Fatsa İlçe Müftüsü Hüseyin Can da katılarak destek verdi. Sabah namazına çocukları ve torunlarıyla gelen cemaate ise namaz sonrası kahvaltı verildi.

"Her Cumartesi Sabah Namazlarına Çocuğunu Al Camiye Gel, Torununu Al Camiye Gel" sloganı ile başlatılan projede sabah namazının cemaatle kılınması teşvik edilirken, yaklaşık 1 yıl önce hayata geçirilen projeye ilçe halkı da destek verdi.

Proje ile ilgili bilgiler veren Fatsa İlçe Müftüsü Hüseyin Can çocuklara ve cemaate yaptığı konuşmada "Orta Büyük Cami'nin değişilmez birer elamanı olarak sizleri burada devamlı görmek istiyorum. Hayatınızın bir parçasında da bundan sonra caminizi sahiplenmek ve cemaat olmak var. Velilerimizi ve çocuklarımızı biz her zaman camide bekleyeceğiz. Projemizin başarılı olduğuna inanıyorum. Bundan sonra da etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

Proje katılan çocuklar ise bu kampanyanın çok hoşlarına gittiğini, sabah namazı için hiç de zorlanmadan uyanarak camiye geldiklerini ifade ettiler. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Can Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title