Haberler

Fatsa'da 6 Ayda 3 Bin 500 Çiftçi'ye Ulaşıldı

Ordu’nun Fatsa İlçe Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar, 6 ayda 32 mahallede çiftçi toplantısı düzenleyerek yaklaşık 3 bin 500 çiftçiye ulaştıklarını söyledi.

Ordu'nun Fatsa İlçe Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar, 6 ayda 32 mahallede çiftçi toplantısı düzenleyerek yaklaşık 3 bin 500 çiftçiye ulaştıklarını söyledi.

Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Fatsa Ziraat Odası Meclisi olarak göreve geleli 6 ay oldu. Bu 6 aylık süre içerisinde 32 mahallemizde çiftçi toplantısı düzenledik. Yaklaşık 3 bin 500 çiftçimizin yanına giderek her konuda kendilerine yardımcı olduk. 2015 yıl sonuna kadar 5 bin çiftçimizle daha buluşmayı hedefliyoruz. Üreticilerimize tek amacımızın onlara hizmet vermek ve bölgemiz tarımını bir adım ileri götürmek olduğunu anlattığımızda onlardan duyduğumuz sözler bizlere büyük bir enerji ve gurur veriyor" dedi.

Üreticilerin her zaman yanında olarak her konuda kendilerine ziraat odası ekibi olarak hizmet ettiklerini belirten Kibar, "Üreticilerimizle sık sık biraya gelerek toplantılar yapıyoruz. Bu toplantılar gerçekten amacına uygun bir şekilde gerçekleşiyor" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title