Haberler

Fatsa'da 17 Engelliye Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı

Türk Kızılayı Fatsa Şubesi tarafından 17 engelli kişiye tekerlekli sandalye yardımı yapıldığı bildirildi.

Türk Kızılayı Fatsa Şubesi tarafından 17 engelli kişiye tekerlekli sandalye yardımı yapıldığı bildirildi.

Türk Kızılayı Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları, belirledikleri ihtiyaç sahipleri veya kendilerine başvuruda bulunan kişilere yardım etmeye devam ettiklerini söyledi.

Özellikle ramazanda ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşarak onları mutlu etmek istediklerini belirten Şevketoğulları, şunları kaydetti:

"İhtiyaç sahibi vatandaşlara Kızılay olarak her türlü gıda yardımında bulunup, bu güzel günlerde gönülleri hoş etmeye çalışıyoruz. Şubemize önceden yapılan başvuru neticesinde ihtiyaç sahibi 17 kardeşimize tekerlekli sandalyelerini teslim ettik. Kızılay olarak engelli kardeşlerimizin de her zaman yanındayız. Onların dertleriyle dertlenip sevinçleriyle seviniyoruz. Engelsiz bir dünyada tekerlekli sandalyelerimizin vatandaşlarımıza kolaylık getirmesini temenni ederim."

Ramazan ayında kan bağışının önemine de dikkat çeken Şevketoğulları, mübarek ayda herkesi daha çok kan bağışında bulunmaya davet etti.

Kaynak: AA / Yerel

Türk Kızılayı Kızılay Fatsa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title