Haberler

Fatsa'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 77. yılı tüm yurtta olduğu gibi Ordu’nun Fatsa ilçesinde de kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 77. yılı tüm yurtta olduğu gibi Ordu'nun Fatsa ilçesinde de kutlandı.

Gazi Mustafa Kemal'in Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77. yılı nedeniyle Fatsa Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi. Düzenlenen törene Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Garnizon Komutanı P. Yrb. Salih Gödek, Jandarma Komutanı J.Bnb. Halit Gülten, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, okum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Tören anıt önünde çelen sunumuyla başladı. Çelenk sunumun ardından Fatsa Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi tarafından Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda yapılacak program gerçekleşti. Fatsa Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Okul Müdürü Ömer Yahşi'nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra öğrenciler tarafından Atatürk'ün hayatından kesitlerin yer aldığı tiyatro gösterisi yapıldı ve sevdiği şarkılar seslendirildikten sonra program son buldu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title