Haberler

Fatsa Belediyesi Taşınmaz Satışı Yapacak

Fatsa Belediyesi, Ordu'nun Fatsa ilçesinde yer alan arsa vasıflı taşınmazlar ile bir taşınmaz üzerinde bulunan kargir 5 katlı işyeri vasıflı taşınmazı kapalı zarf teklif usulü ihale ile satacak.

Fatsa Belediyesi, Ordu'nun Fatsa ilçesinde yer alan arsa vasıflı taşınmazlar ile bir taşınmaz üzerinde bulunan kargir 5 katlı işyeri vasıflı taşınmazı kapalı zarf teklif usulü ihale ile satacak.

Taşınmaz satışıyla ilgili ilan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Ordu'nun Fatsa ilçesinde Mülkiyeti Fatsa Belediye Başkanlığı Tüzel kişiliği adına kayıtlı arsa vasıflı taşınmazlar ve yine Mülkiyeti Fatsa Belediyesi tüzel kişiliğine ait Ordu'nun Fatsa İlçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde, tapunun 14 ada 1 Parsel sayılı taşınmaz üzerinde bulunan kargir 5 katlı işyeri vasıflı taşınmazda bulunan bağımsız bölümler kapalı zarf teklif usulü ihale ile satılacak. Arsa vasıflı taşınmazların muhammen bedeli 115 bin TL ile 350 bin TL arasında olacak. İşyeri vasıflı taşınmazlar için belirlenen muhammen bedel tutarı ise 34 bin TL ile 165 bin TL arasında değişecek. Taşınmazlar 19-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Taşınmazların satış ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını, şartnamede belirtilen belgelerini şartnameye uygun olarak hazırlayarak ihale saatine kadar Belediye hizmet binası 1. Katında bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edecekler. İhale saati ve daha sonra gelen teklifler tutanakla kabul edilmeyecek. Posta, kargo, telgrafla veya internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

İstekliler, İhale Şartnamesi http://www.fatsa.bel.tr adresinde bulunan duyuru ve ilanlar bölümünde görebilecekler. Talipliler hangi bağımsız bölüm için şartname satın almışsa o bölüm için teklif verebilecek.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title