Haberler

Fatsa 32 Yıl Sonra Cumhurbaşkanı Ağırlayacak

Güncelleme:

Cuma günü Ordu'ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ilk olarak Fatsa'da karşılanacak.

Cuma günü Ordu'ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ilk olarak Fatsa'da karşılanacağı bildirildi.

GÜL HALKA HİTAP EDECEK

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Fatsa'da halka hitap edeceğini bunun için hazırlıklara şimdiden başladıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün karşılanacağı Hükümet Konağı önünde Kaymakam Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Cibelik ve İlçe Jandarma Komutanı Bnb.Halit Gülten ile hazırlıklar konusunda bir durum değerlendirmesi yaptılar.

"CUMHURBAŞKANIMIZI EN GÜZEL ŞEKİLDE KARŞILAYACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Fatsa programı hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül Bey önümüzdeki Cuma günü Ordu'ya gelecek ve Ordu programı çerçevesinde de Fatsa'da hep birlikte karşıla yapacağız. Cumhurbaşkanımız Fatsa'da duracak ve halka hitap edecek. Bugün Cumhurbaşkanlığımızdan gelen ekiplerle burada yapılacak olan programın ayrıntılarını görüştük. Kaymakamımıza beraber, Emniyet Müdürümüzle, Jandarma Komutanımız ile beraber istişareler yaptık. İnşallah bu cuma günü cuma namazı öncesi burada Hükümet Konağı önünde Meydan Projemizin olduğu yerde karşılama yapacağız. Bütün hemşerilerimizi buraya davet ediyoruz. Saatini ayrıntılı olarak yine hemşerilerimize duyuracağız, tüm halkımızı buraya davet ediyoruz. Cumhurbaşkanımızı en güzel şekliyle karşılamak ve ağırlamak istiyoruz. Burada sadece yoldan geçiş olmayacak. Sayın Cumhurbaşkanımız inşallah burada durarak halka da hitap edecek. Bu vesile ile tüm hemşerilerimiz davetlidir" dedi.

"32 YIL SONRA CUMHURBAŞKANININ GELECEK OLMASI GURUR VERİCİ"

Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca ise 32 yıl sonra ilk defa bir Cumhurbaşkanı'nın Ordu'ya Fatsa'dan geçerken halka hitap etmesinin Fatsalılar adına gurur verici olduğunu ifade ederek, "Bu anlamda şimdiden inşallah Cumhurbaşkanımızın gelişi ile ilgili hazırlıklarımıza başladık. Kendileri inşallah Cuma günü burada en güzel şekilde ağırlayarak Ordu'ya göndereceğiz inşallah" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Anlayan Abdullah Gül Fatsa Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title