Haberler

    Fatoş Görce ile İlişkiler Atölye Çalışması

    İlişkiler günümüzün belki de en çok gündem oluşturan başlığı. İlişkilerle ilgili konuştuğumuzda genelde o özel kişiyle olan derin ve yakın ilişkiyi kastetmekteyiz.

    İlişkiler günümüzün belki de en çok gündem oluşturan başlığı. İlişkilerle ilgili konuştuğumuzda genelde o özel kişiyle olan derin ve yakın ilişkiyi kastetmekteyiz. Oysaki hayatımız, en sıradan olanından en derin olanına kadar ilişkilerle doludur.

    Çocukluk dönemi deneyimlerimiz ve iyileşmemiş yaralarımız ilişkilerimizde tekrar gündeme gelir. Bu deneyimleri hatırlatan ve yaralarımıza basan kişileri hayatımıza çekeriz. Bu deneyim, evrenin geçmişimizi iyileştirmeye yardımcı olmaları adına, bize hediyesidir.

    İlişkilerimizde kendi parçalarımızınım bize yansıdığını görürüz. Başkaları tarafından yansıtılan harika ve sevgi dolu parçalarımızla ilgili kendimizi çok rahat hissederiz. "Olumsuz" parçalarımız yansıtıldığı zaman ise genellikle "problemin o kişide olduğu!" konusunda emin oluruz. Buna "yansıtım" denir. Başkasının "olumsuz" yanına ne kadar güçlü bir tepkiniz varsa, yüksek olasılıkla bu durum kendi parçanızı benzer şekilde yargıladığınız anlamına gelir.

    Sizi en çok rahatsız eden kişi ise en önemli öğretmeninizdir!! Bir başkasına şiddetli bir tepki verdiğiniz zaman, lütfen kendinize sorun.

    • "Bu kişi bana kimi hatırlatıyor?

    • Kendimi şu an kaç yaşında gibi hissediyorum?

    • Beni en gerçek anlamda rahatsız eden duygu nedir?"

    Sorumluluk alın

    Hislerinizin ve tepkilerinizin sorumluluğunu alın. Mucizeler Kursu, bize dışarıda olup biten ne varsa bunun içimizden kaynaklanan bir yansıma olduğunu söyler. Yansımalarınızı geri almaya istekli olun. Kendinize sorun:

    "Bundan ben ne öğrenebilirim?"

    Hislerinizle yargısız şekilde iletişim kurun: Sizin algınız sizin algınızdır. Gerçek Olan değildir. Başkasının durum ile ilgili algısı farklıdır; öyle olmasaydı zaten ortada bir sorun olmazdı. Hislerinizin size ait olduğunu fark edebilmek için "Ben" dilini (Ben …şeklinde hissediyorum) kullanın.

    Olanları farklı şekilde görmeye ve affetmeye istekli olun: Sizi yargıya yönlendiren egonun gözlerinden değil, Ruhunuzun sadece sevgi plan gözlerinden görmeye istekli olum. İşte yam da o zaman, iyileşmenin mucizeleri gerçekleşir.

    Kalbinizde, merkezinizde kalın. Kalbin yolculuğu var olan tek yolculuktur.

    TARİH-22.04. 2017 Cumartesi

    SAAT-11.00-14.00

    ÜCRET-250 TL

    Etkinliklerimiz randevuludur.

    Randevularınız ve sorularınız için Nil Tavelli ile irtibata geçebilirsiniz.

    NİL TAVELLİ

    0532 295 62 48

    0212 466 4141

    Zihin ve Beden Danışmanlık Akademi

    İncirli Cad. Sinan Ap. No: 43 Daire: 13 Bakırköy/ İstanbul

    Kurumumuzda yapılan eğitimler ve uygulamalarda teşhis veya tedavi uygulanmamaktadır. Web sayfamızda bulunan bilgiler hiç bir şekilde tanı ve tedavi amaçlı kullanılamaz. Tanı ve tedavi, mutlaka bir doktor tarafından yapılması gereken son derece ciddi bir işlemdir. Her türlü hastalık yada tedavi gerektiren sorunlarınız için lütfen önce doktorunuza danışınız.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Bakırköy

    Mekan : Zihin ve Beden Danışmanlık Akademi

    Mekan Adresi : İncirli Cad. Sinan Ap. No: 43 Daire: 13 Bakırköy/ İstanbul

    Başlangıç Saati : 22.04.2017 11: 00: 00

    Bitiş Saati : 22.04.2017 14: 00: 00

    Kategori : Fatoş Görce ile İlişkiler Atölye Çalışması

    Tür : Eğitim

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Bakırköy Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title