Haberler

Fatma Serçe'yi Milli Heyecan Sardı

Güncelleme:

Katıldığı müsabakalarda elde ettiği başarılardan dolayı Diyarbakır'ı milli forma altında temsil etme hakkını elde eden Fatma Serçe Ankara'ya gidiyor.

Katıldığı müsabakalarda elde ettiği başarılardan dolayı Diyarbakır'ı milli forma altında temsil etme hakkını elde eden Fatma Serçe Ankara'ya gidiyor. Milli sporcu, Türkiye'yi 19. Uluslararası Güreş Turnuvasına temsil edecek.

Diyarbakır Çermikgücü Gençlik ve Spor Kulübü güreşçilerinden Fatma Serçe, Ankara'da yapılacak olan 19. Uluslararası Güreş Turnuvasına katılacak.

Diyarbakır Güreş İl Temsilci Gökhan Yılmaz, 4 yıl önce başlattıkları çalışmaların devam ettiğini ve verdikleri emeklerin karşılığını almaya başladıklarını söyledi. Yılmaz, Çermik'te yapılan çalışmaların bir ilk olduğunu ve son olmayacağını belirtti.

"Fatma Çıtamızı Yükseltti"

Yılmaz, alt yapı çalışmalarının antrenör Ferhat Karakoç ve Serdal Dayan tarafından yürütüldüğünü kaydetti. Yılmaz, şöyle dedi: "Fatma milli sporcu olarak hem çıtamızı yükseltti hem de kendisinden sonra ki kardeşlerine örnek oldu. Bir kaç yıl içerisinde diğer sporcularımızda milli mayoyu giyip Diyarbakır'ı temsil edeceklerdir."

Emeği Geçenlere Teşekkür

Milli sporcu Fatma Serçe de Ankara iyi bir hazırlık dönemi geçirip milli takımı en iyi şekilde temsil etmek istediğini ifade etti. Serçe, "Ankara'da ülkemizi temsil etme onurunu yaşayacağım. Bu benim bir başlangıç ama devamını getirmek istiyorum. Alt yapıdaki kardeşlerimin de bu onuru yaşayacaklarına inanıyorum. Desteklerini esirgemeyen önce aileme, emeği geçen hocalarıma, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'e, Çüngüş Kaymakamı Remzi Demir'e ve spordan sorumlu Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title