Haberler

Fatma Şahin'den Meltem Tekstil'e Tebrik

Meltem Tekstil İSO 500'deki 2013 yılında 146'ncı sırada bulunurken 2014 yılında yükselişini devam ettirerek 134'ncü sıraya yerleşti.

Bu sonucun ardından Fatma Şahin ise tebrik ziyaretinde bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasındaki başarılı ilerleyişini sürdüren Meltem Tekstil'e tebrik ziyaretinde bulundu. Şahin'i Meltem Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Dikicibaşı ve Meltem Tekstil Yönetim Kurulu üyesi Ömer Dikicibaşı karşıladı. Üretiminde ve kalitesinden ödün vermeden sürekli büyüyerek günümüze kadar gelen, Meltem Tekstil kalite politikasından ayrılmadan üretimlerine devam ederken üretiminin %70 ini iç piyasaya pazarlarken, %30 unu ise dış piyasada pazarlıyor. 2014 yılında yaptığı üretim ile ise İSO 500'deki yerini yükseltti. Bu başarıyı tebrik etmek için Meltem Tekstili ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Dikicibaşı kardeşleri tebrik ederek başarılarının artacağına inandığını ifade etti. Şahin, "Gaziantep'te önemli yerleri bulunan sanayi firmalarımız İSO 500'deki yerini yükselterek bizlere gurur yaşatıyorlar. Meltem Tekstil'de bunlardan biri. Gaziantep'te tekstil sektöründe göğsümüzü kabarttıkları için Sayın Mustafa ve Ömer Dikicibaşı'na teşekkür ediyorum" diye konuştu. Meltem Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Dikicibaşı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sayın başkanımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Firmamız yükselişini sürdürmektedir. Önümüzdeki dönemlerde daha iyi yerlerde olacaktır" diye konuştu. Tekstil üretiminde önemli bir yere sahip olan Meltem Tekstil İSO 500'de 2013 yılında 146'ncı sırada yer alırken başarılı yükselişi sayesinde 2014 yılında 134'ncü sıraya yerleşti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatma Şahin Gaziantep Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title