Haberler

Fatma Kaplan Hürriyet, Sendika ve Dernekleri Ziyaret Etti

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, halk oylamasında Hayır'a destek veren sendika ve dernekleri ziyaret etmeye devam ediyor.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, 16 Nisan Referandumunda Hayır tercihine destek veren kuruluşlara teşekkür ziyaretlerine devam etti. Önceki gün Saadet Partisi, Demokrat Parti ve Demokratik Sol Parti Kocaeli İl Başkanlıklarını ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet Eğitim-İş Sendikası Kocaeli Şubesi, Eğitim-Sen Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Aydınlar Ocağı'na da ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Hürriyet'e ziyaretlerinde partisinin İzmit ilçe Başkanlığı yöneticisi Ali Kuzu ve Hakan Çakar da eşlik etti.

Ziyaretlerde konuşan CHP'li Milletvekili Hürriyet, "Seçimlerin arkasından ziyaretlerimize devam edeceğiz. Bu güzel birlikteliği devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız. Söz konusu ülke olduğunda her şeyin teferruat olduğunu gördük. Bunun devamının olmasını sağlayacağız. Yüzde 50'lik kesimin bizimle birlikte hareket ediyor olabilmesi bizim için oldukça kıymetli. Geçtiğimiz dönemde çok doğru bir çalışma gerçekleştirdik. Sokak sokak gezerek vatandaşlarımıza Hayır'ı anlattık. Son dönemlerde farklı bir siyaset dili ve tarzı geliştirdik. Her kitle ile iletişime geçmek için olağanüstü bir çabamız var. Hayır kelimesinin arkasında farklı kesimden milyonlarca insan birleşti" açıklamasında bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Kaplan Hürriyet Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title