Haberler

Fatih Ürek Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Güncelleme:

Mide küçültme ameliyatı geçiren ve ardından bir haftada 10 kilo veren Fatih Ürek, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Mide küçültme ameliyatı geçiren ve ardından bir haftada 10 kilo veren Fatih Ürek, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Ürek'in sadece sıvı besinlerle beslenmesi sonucunda yakalandığı gribin vücudun bağışıklık sistemini iflas ettirdiği, bu nedenle yoğun bakıma alındığı belirtildi.

MİDE KÜÇÜLTME OPERASYONU GEÇİRMİŞTİ

Mide küçültme ameliyatı olan ve bir haftada 98 kilodan 88'e düşen şarkıcı Fatih Ürek'in önceki gün fenalaşıp yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edildi.Geçtiğimiz günlerde mide küçültme ameliyatı geçiren Fatih Ürek bir haftada 10 kilo vermişti.

YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Geçirdiği operasyonun ardından sadece sıvı besinler tüketebilen Fatih Ürek'in grip nedeni ile fenalaştığı ve yoğun bakıma kaldırıldığı belirtildi. Sanatçının menajeri, "Sadece sıvıyla beslendiği için gribe yakalandı. Kendisi gayet iyi" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Fatih Ürek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (142)

dûnya yalanmobilWeb@haberler.com:

pisliğin teki haber yapmaya değmez çoluk çocuğa zaten bunlar hep kötû örnektir

25
28
yanıtYanıtla
abdullahmobilWeb@haberler.com:

Bu adamın yaşaması doğru değil

5
47
yanıtYanıtla
ali:

mideyi küçültmek çözüm değil az yiyecen az uyuyacan az konuşacan bu dünyada rahat etmek istiyorsan peygamber efendimiz sofradan doymadan kalkın tıka basa yemeyin demiş yüzyıllar önce bilim daha yeni yeni söylemeye başladı

46
3
yanıtYanıtla
ERZURUMUN İFTAHARI:

öldümü durumu vahim hoca hangi niyetle gömecek erkişi mi yoksa . . . . . valla merak ediyom ALLAH O DURUMA DÜŞÜRMESİN

7
36
yanıtYanıtla
Peh.Mobil-IOS:

Siz kimsiniz ki bu adamın yaşaması doğru değil diyosunuz.Canını sizmi verdiniz.Siz gibilere insan bile denmemeli!!!!

39
1
yanıtYanıtla
KurdistanmobilWeb@haberler.com:

DADAS larin gururu Gercek bir Turk

2
36
yanıtYanıtla
BarbarosMobil-IOS:

Bir imalathatasi yaratik gebersede kimin umrunda igrenc!!!

2
35
yanıtYanıtla
EndermobilWeb@haberler.com:

Acil şifalar dilerim.

29
8
yanıtYanıtla
vatandaşmobilWeb@haberler.com:

Zararsız kibar mütavazi bir insan kime nezararı var Allah şifalar versin

36
1
yanıtYanıtla
Vatansever:

Allah, Lut kavmine işledikleri günahtan dolayı lanet etmiş ve onları şu anki Lut gölüne depremle gömmüştür. . Lut gölü Dünyada deniz seviyesinden aşağıda (400 mt) olan tek göldür İlgilenenlerin Dikkatine.

17
18
yanıtYanıtla
Tüm 142 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title