Haberler

Fatih Terim, Volkan Demirel'i Yine Kadroya Almadı

Güncelleme:

A Milli Takımımız'ın Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Fatih Terim, Fenerbahçeli kaleciyi yine kadroya çağırmadı.

A Milli Takımımız'ın 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 10 Ekim'de deplasmanda Çek Cumhuriyeti ve 13 Ekim'de İzlanda ile Konya'da oynayacağı karşılaşmalarında forma giyecek isimler belli oldu. Volkan Demirel, Semih Kaya ve Mehmet Ekici kadroya alınmadı. Sakatlığı devam eden Burak Yılmaz'ın kadroda yer alması ise dikkat çekti.

BAŞKA BAHARA KALDI

Sezona bomba gibi başlayan, gösterdiği performansla herkesin takdirini kazanan ve yeniden Milli Takım'a seçilmesi beklenen Volkan'ın ay-yıldızlı forma hasreti başka bir bahara kaldı.

KAZAKİSTAN MAÇINDA SAHAYI TERK ETMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl TT Arena'da oynanan Kazakistan maçı öncesi ısınma hareketleri yaptığı esnasında tribünlerden kendisine küfür edildiği için stadı terk eden Volkan Demirel, o tarihten bu yana Milli Takım'a alınmıyor.

TERİM NE DEMİŞTİ?

Fatih Terim, Letonya beraberliği sonrası "Bütün oyuncular benim gözetimim altında. Volkan Demirel, 'Ne olur hocam, beni bir daha çağırma' dedi." diyerek itirafta bulunmuştu.

"HOCAM NE ZAMAN ÇAĞIRIRSA GİDERİM" DEMİŞTİ

Volkan Demirel ise Letonya ve Hollanda maçları öncesi yaptığı açıklamada, "Benim milli takıma sırtımı çevirmem söz konusu değil. Ne zaman görev verilirse ben o formanın hakkını vermeye çalışırım. O günkü saha şartlarında sahada kalsaydım daha kötü olabilirdi. Fatih Hoca benim hocamdır. Ne zaman çağırırsa konuşuruz. Benim gidip konuşmak istemem olmaz. Fatih Hoca ne zaman çağırırsa giderim. O günden sonra beni ne arayan ne soran oldu. Milli maçları izlerken keşke sahada olsaydım diyorum ama o maçtaki ortamda ani hareketler oldu ve gerginlik yaşandı. Benim milli takımı bırakma düşüncem olsaydı basın toplantısı ile bunu açıklardım." ifadelerini kullanmıştı.

Maçı izlerken sahada olmak isterdim dedim tabi ki. Biz hocalarımızın bizimle konuşmalarını tabi ki bekleriz."

İşte A Milli Takım kadrosu;

Kaleci: Hayrullah Mert Akyüz, Volkan Babacan, Fehmi Mert Günok
Savunma: Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Hakan Kadir Balta, Ersan Adem Gülüm, Caner Erkin, Emre Taşdemir,
Orta Saha: Volkan Şen, Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Okay Yokuşlu, Yasin Öztekin, Olcay Şahan, Arda Turan
Hücum: Umut Bulut, Mevlüt Erdinç, Cenk Tosun, Burak Yılmaz

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çek Cumhuriyeti Volkan Demirel Fatih Terim İzlanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

GUNDİMobil-IOS:

Volkan bitirilmeye calisiliyor. Yazik

13
18
yanıtYanıtla
imPARAtor Mobil-ANDROID:

Volkan Demirel yoksa bizde yokuz...

7
11
yanıtYanıtla
teolog33:

Fatih Terim her zaman 6sliliğini göstermiştir. Bu tercihiylede aslında fırsat verseler bütün takımı 6s ile kurmak istemektedir. Şu gerçeği artık bu ülke vatandaşlarına açıklamak zorundadırlar. 6s BU ÜLKENİN AYRICALIKLI TAKIMI MIDIR? Her hafta hakem hataları ile maç kazanan bir takım. Adalete güven artık yoktur. Hakemlerin adaleti kesinlikle yoktur. Eğer hakemler bu şekilde maç yönetmeye devam ederlerse bu ligin bitmesi imkansızdır. Değil MHK federasyonun istifa etmesi gerekmektedir.

9
8
yanıtYanıtla
KaanKAANMobil-ANDROID:

FATİH TERİMİN TEK AMACI..ÇOK UZUN YILLARDIR MİLLİ TAKİM KALESİNİ KORUYAN FENERBAHÇELİ KALECİLER TEKELİNİ KIRMAK..İÇİNDE ÖYLE BİR FB EGOSU VARKİ ADAMIN..ENGİN .RÜŞTÜ..VOLKAN DERKEN 20 YİLDİR KALEYİ HEP FB LİLER KORUMUŞ..OTURMUŞ ZAVALLİNİN İÇİNE.

8
8
yanıtYanıtla
2222:

Ule uefa liginde perera da almiyor ilkb11 e.ne olmuş yani.

10
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Volksnah da Gecenlerde bir Programda eski karsilastigi takimlardan birinin kalecisine küfür ettigini Kendi itiraf etti

8
2
yanıtYanıtla
56:

Bu adam tc.ye ihanet etmistir ni alsin

6
2
yanıtYanıtla
muharrem:

Ben fenerli olarak volkan dmirel artık eskisi gibi iyi diil.beşiktaş maçında yediği goller akıl alır gibi diil.adam butnunun dibinde topa kafa vuruyo o da bakıyo.fatih zaten volkanı fenerli olduğu için ve son zamanlarda kotu olduğıiu için çağırmıyo.çunku gsli oyuncular volkanı sevmiyo volkanda onları.takımda sıkıntı olıuşuyor o zamn.emreyi de çağırmıyo bu terim çünkü ona başka bir kini var .o kini tüm hsliker bilir işte ondan çağırmıyo onu.ama emre adamın dibidir

4
3
yanıtYanıtla
VOLKAN''A HAYIR:

Evet BJK maçındaki gollerde hep elini çekti. Milli formaya zaten layık değil, hak etmiyor. Çirkef, küfürbaz, külkanbeyi, ukala ve de ''YOGİ''

yanıt6
yanıt3
tarık:

fatih hoca yanlış kadro kurdu

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title