Haberler

Fatih Terim ve Ailesi, 21 Kişi Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Güncelleme:

Milli Takım Teknik direktörü Fatih Terim ve ailesi, sosyal medyada maruz kaldıkları hakaretler nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Milli Takım Teknik direktörü Fatih Terim ve ailesi, EURO 2016'da Türkiye'nin İspanya'ya 3-0 mağlup olmasının ardından sosyal medya üzerinden maruz kaldıkları hakaret ve beddualar üzerine harekete geçti. Terim ailesi 21 kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunurken, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurarak söz konusu paylaşımlara erişimin engellenmesini istediler.

BÜYÜK TEPKİ TOPLAMIŞTI

A Milli Futbol Takımı, EURO 2016'da İspanya ile oynadığı maçta 3-0 yenilince, Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim, kızı Buse Terim ve damadı Volkan Bahçekapılı sosyal medya hesapları üzerinden bazı kullanıcılar tarafından linç edilmişti. Bazı sosyal medya kullanıcılarının Buse ve Volkan Bahçekapılı çiftinin henüz doğmamış bebeklerinin ölmesi için yazdıkları beddua içeren ifadeler büyük tepki toplamıştı.

"BEDDUALARA MARUZ KALDIK"

Bunun üzerine harekete geçen Terim ailesi, avukatları Rezan Epözdemir aracılığıyla savcılığa başvurarak, 21 kişi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu dilekçesi sundu. Dilekçede 21 kişinin "hakaret" suçundan cezalandırılması istenerek, 2016 Avrupa Şampiyonası'nın Fransa'da oynandığı hatırlatıldı. Avukat Epözdemir, dilekçede, Türk Milli Takımının oynamış olduğu ilk müsabakanın ardından, müvekkillerinin ağır hakaretlere, vicdanları sızlatacak mahiyette beddualara maruz kaldığını belirtti.

"GEBE OLAN MÜVEKKİLİN SAĞLIĞINI OLUMSUZ ETKİLEDİ"

Maçın mağlubiyetle sonuçlanmasının ardından Terim ailesine yönelik sosyal paylaşım siteleri İnstagram ve Twitter üzerinden edilen hakaret içerikli paylaşımlara yer verilerek, "Eleştiri ve sevmemek bir hak ve tercihtir. Ancak eleştiri sınırını aşarak, bir kimsenin doğmamış torununa ve aile üyelerine karşı galiz küfürler etmek, nefret söylemi içeren ifadeler kullanmak en hafif deyimi ile ahlaksızlıktır. Bunun muhatabına yarattığı manevi zararların telafisi imkansızdır. Ayrıca tüm bu sözler, gebe olan müvekkilin sağlığını da olumsuz etkilemiştir" denildi.

Öte yandan, Terim ailesi söz konusu paylaşımlar hakkında Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurarak erişimin engellenmesini talep etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Terim Buse Terim İspanya Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (106)

pirlo:

geriye kalan 79 milyon 998bin 655 kiside terimden hesab sorma yolu acilsin ! aldigi paralar primler hangi matikla kimler tarafinda ne tür vaadlerle verildi bilelim bizde. . garson koysaniz takimin basina size en az 4 puan getirirdi. . burda görevi götüye kullanma var TRT ye bile rest cekti . .

49
0
yanıtYanıtla
MERCİDABIK:

Anlaşılan Terim alamadığı üst tur pirim parasını, tazminatla bu 21 vatandaştan çıkartacak

38
0
yanıtYanıtla
son dangalak:

hem suclu hemde hakli oldugunu saniyor. . . mahkemelerde de bu ucube lehinde karar verir ise . . . soyguncular ve haramzadeler korunuyor demektir. . .

30
4
yanıtYanıtla
L54:

LAN NE 21 KISISI HERKES BU FATIHE KÜFÜR EDIYO CEVREMDE

27
1
yanıtYanıtla
MAHONİ:

TARİH PROFESÖRÜNE ÇATTIN TRTYE ÇATTIN ONA ÇATTIN BUNA ÇATTIN SANA KİM ÇATACAK ARTIK YAŞLANIYOSUN YERİNİ GENÇLERE BIRAK BİR ZAMANLAR İMPARATORDUN EYVALLAH DEDİK ŞİMDİ ENPARATÖR OLDUN

26
0
yanıtYanıtla
GAPLAN:

İŞTE ONURSUZLUK, YÜZSÜZLÜK ŞÖYLE BİŞEY, EŞEK KADAR OLMUŞ AMA ADAM OLAMAMIŞ, ULAN HADİ 27 KİŞİDEN DAVACISUN, PEKİ GERİ KALAN SANA SÖVMEYEN 79 MİLYON, 999 BİN 973 KİŞİYE DİYECEK HİÇ BİR ŞEYİN, YAPACAK HİÇBİR AÇIKLAMAN YOKMU. EKMEĞİNİ YİYORSUN LAN SEN ŞU HALKIN, PATRON FALAN DEĞİLSİN, KİMSENİN SENİ BESLEMEYE MECBUR DEĞİL, DEF OL GİT, KENE HERİF. . ŞUNUN ADI DÜPEDÜZ ARSIZLIKTIR, DAHA BAŞKA SIFATLARI VARDA, YAYINLASINLAR DİYE DEMİYOM. ŞU NE PİSLİKMİŞ BE

18
6
yanıtYanıtla
gsgsd:

sen bundan siyaset yaptıkça yanılacaksın

yanıt0
yanıt8
Birisi:

Fatih Hoca sen, futbolcular ve futbol şişirilmiş bir balonsunuz.

22
1
yanıtYanıtla
Adil Sofuoğlu:

Volkan DEMİREL küfürllü tezahürattan sonra sahayı terk edince gurur yapmış adamı milli takıma almamıştın Fatih TERİM. Şimdi ne oldu niye dava açtın? Demek ki küfür kötüydü Volkan''a da sahip çıkacaktın TERİM Efendi.

21
0
yanıtYanıtla
o kadar para al oruc yasak de:

volkana yapilan daha agirdi sen oyuncunu harcadin terim

yanıt12
yanıt0
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title