Haberler

Fatih Terim, Spor Toto 2. Lig teknik adamlarıyla görüştü -

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Toto 2. Lig teknik adamlarıyla toplantı yaptı.

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Toto 2. Lig teknik adamlarıyla toplantı yaptı.

Terim, Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki bir otelde, Türkiye Futbol Direktörlüğü tarafından düzenlenen toplantıların dördüncüsünde, Spor Toto 2. Lig teknik adamları Mehmet Altıparmak, Feyyaz Uçar, Hüseyin Eroğlu, Mustafa Çapanoğlu, Bülent Yenihayat, Tayfun Türkmen, Turhan Özyazanlar, Serdar Bozkurt, Muharrem Uğur, Fuat Akyüz, İbrahim Tolgay Kerimoğlu, Hasan Çelik, Mustafa Ceviz, Hakan Yılmaz, Ahmet Duman, Ercan Serbest, Mehmet Birinci, Zafer Turan, Murat Endes, Sabahattin Yenilmez, Hamit Yüksel, Beyhan Çalışkan, Armağan Yapıcı, Mehmet Şahan ve Burhanettin Basatemür ile bir araya geldi.

Toplantıya, Gümüşhanespor, Hatayspor, Konya Anadolu Selçukluspor, Pendikspor, Yeni Malatyaspor, Bozüyükspor, Eyüpspor, İskenderun Demirçelik, İstanbul Güngörenspor, Nazilli Belediyespor ve Tepecikspor'dan hiçbir teknik yetkilinin katılmadığı görüldü.

Toplantının ardından Terim ve teknik adamlar, birlikte fotoğraf çektirdi.

- "Çalışmaların meyvesini alacağız"

Dardanelspor Teknik Direktörü Ahmet Duman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk defa böyle bir toplantının gerçekleştirildiğini belirterek, 2. Lig teknik adamları olarak sorunlarını anlattıklarını söyledi.

Bundan sonra Terim'in, Türk futbolunda yapacağı çalışmalarla çözümlerin daha kolay olacağına inandığını dile getiren Duman, "Hemen ilk uygulama olan ikinci lig karmasına futbolcu verdik. Bu uygulama, bizi ve bütün kulüpleri çok mutlu etti ve heyecanlandırdı. Zannediyorum ki yakın zamanda Türk futbolunda bu çalışmaların meyvesini alacağız" dedi.

- "Teknik direktörlük mesleğinin şanına bağlı kalınmalı"

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan da toplantının çok verimli geçtiğinin altını çizerek, kendilerini meslekleri olan teknik direktörlük sorunlarının dışında tutmadıklarını belirtti.

Toplantıda, teknik direktörlerin iyi niyetle ve samimi olarak fikirlerini açıkladıklarını aktaran Şahan, şöyle konuştu:

"Gerek ortak sorunlarımız gerekse onların dile getirdiği sorunlar ve çözüm önerileri, hepimizin dikkate alması gereken, hakikaten çok değerli şeylerdi. Bu açıdan toplantının çok yararlı geçtiğine inanıyorum. Herkes üzerine düşen sorumluluğun ve üretmesi gerekenlerin biraz daha farkına vardı. Zorluklarla baş etmek için mutlaka teknik direktörlük mesleğinin şanına bağlı kalmamız gerektiği kanısına vardık."

- "Elimizden gelen katkıyı milli takıma vereceğiz"

Turgutluspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür ise Fatih Terim'in çıktığı yolda neler yapılacağı ile ilgili olarak kendilerinin görüşlerine başvurmasının çok önemli olduğunu vurguladı.

Türk futbolunun sorunları ve yapılması gerekenlerle ilgili fikirlerini beyan ettiklerini anlatan Basatemür, şunları söyledi:

"Sıkıntıların işin içinde olan insanlara sorulması önemliydi. Herkes kendince sıkıntılarını dile getirdi. İnşallah bundan sonraki süreçte, bu sıkıntılar göz önüne alınarak bir planlama yapılır. Çok daha iyi hale gelir. Kısa sürede önemli işler yapılmaya başlandı. Takımlardaki yetenekli oyunculardan karma yapılarak, buraya çağrılması, ilk icraat için çok önemli. Bu bir hareketlilik getirdi, bir canlanma geldi. Bunun devam etmesini istiyoruz. Elimizden gelen tüm katkıyı milli takımımıza vereceğiz" dedi.

Kaynak: AA / Spor

Yılmaz Ahmet Mehmet Şahan Fatih Terim Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title