Haberler

Fatih Terim, Sosyal Medyada Ailesine Edilen Hakaretleri Görünce Fenalaştı

Güncelleme:

Fatih Terim, İspanya – Türkiye maçı sonrası sosyal medyada ailesine edilen hakaretleri görünce fenalaştı. Tansiyonu çıkan tecrübeli teknik adam güçlükle sakinleştirildi.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İspanya'ya 3-0 mağlup olan A Milli Futbol Takımı'nda tam bir kriz yaşanıyor.

BUSE TERİM'E SÖZLÜ TACİZ

Damadı ve kızlarının locada İspanya maçı oynanırken sözlü tacize uğraması Terim'i çileden çıkardı. Karşılaşma sonrası da Terim ailesinin sosyal medyada yıpratılışı, Türkiye Futbol Direktörü'nü zor durumda bıraktı. Yaşananlar karşısında tansiyonu çıkan Fatih Terim'in siniri de alt üst oldu. Tecrübeli çalıştırıcı soyunma odasında güçlükle teskin edildi

ARDA TURAN GERGİNLİĞİ

Arda Turan'ın İspanya maçında ayağına her top gelişinde ıslıklanıp yuhalanması da soyunma odasındaki futbolcuların sinir kat sayısını yükseltti. Arda'nın tribünlerden gelen bu tepkiyi hak etmediği görüşünde birleşen futbolcuların isyanı da milli takım içinde ayrı bir krize neden oldu.

TFF'NİN DAVETLİ LİSTE KRİZİ

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) şampiyonaya davetli kişileri götürmesi sonucu Başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyelerinin eleştirilmesi de büyük bir yankı uyandırdı. Oysa TFF'nin bu davetli listesindeki kişilerin harcamaları hiç bir biçimde kendi kasasına yansımamış bir durumdu. Zira uçuşlar THY'den, diğer harcamalar da sponsorlardan gelen meblağlarla gerçekleştirildi.
Buna rağmen Demirören'in etrafındakilere, "Bırakın ne yazarlarsa yazsınlar" dediği öğrenildi.

TERİM BIRAKACAK MI?

Bu diğer olay da Terim'in, Çek Cumhuriyeti maçından sonra Milli Takımı bırakacağı yönünde eleştiriler alması. Şimdiden Rusya'da yapılacak 2018 Dünya Kupası için başta Aykut Kocaman olmak üzere birçok isim yeni milli takım hocası olarak ilan edildi.

FUTBOLCULAR YANIT İÇİN ÇEK MAÇINI BEKLİYOR

Milli futbolcular da Çek maçı öncesinde medyanın karşısına çıkmaktan çekiniyor. Ancak onların da Çek maçından sonra ağır eleştirilere bir yanıt vermesi, bunun da maçın bitiminden hemen sonra gerçekleştirileceği ifade ediliyor.

(DHA)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Arda Turan İspanya Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

ben de derim ki !!!!:

Yarıdan fazlası yoksulluk sınırında yaşayan bu millet de senin yıllardır aldığın astronomik ücreti duyunca sinir krizi geçiriyor.

91
4
yanıtYanıtla
gs 31 hs 31 bıze her yer TURKIYEEEE:

terım kızının getrdıgı srmaları yedınmı artıs sovmn kımse aılene dıl uzatmıyor bahane uretme kaldıramıyossan delıkanlı adam bırakır gıder cek macında ssenı ıstemıyoz cek macına b mıllı takım cıksın yuregıyle oynayanlar cıksın

75
8
yanıtYanıtla
anti fatih terim:

bu adam aldihi parayi hak etmiyor bu adamdan hoca moca olmas bu tam artis bizim basimisa bela

82
1
yanıtYanıtla
anti akp:

Seni ALLAHA havale ediyoruz terim!!! Sana en iyi muameleyi o yapacaktir!! turnuvanin 3. en cok kazanan teknik direktörüysen o gruptan cikacaksin!! mactan sonra diyor ki takim vazgecti ben degil :)) 80 milyonluk türkiyede stoper götürme mehmet topali hakan baltayi oynat sonra de ki golleri kisisel hatalardan dolayi yedik yani benim sucum degil demek istiyor. alman spiker bile yaptigi degisikliklere sasirdi emre moru neden sokmuyor oyuna dedi!! seni ALLAHA havale ediyoruz terim yedirmesin sana

67
0
yanıtYanıtla
DAHA BETER OLLL:

AYDA 650 BİNİ İNDİRİRKEN CEBE İYİ DİMİ TERİM EFENDİ SENDEN CACIK OLMAZ SEN GİT YANINDAKİ GARİBAN TERCÜMANI AZARLA BİLDİĞİN Bİ O VAR SENİN

53
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Öncellikle bi insanın kendisine ve ailesine hakaret etmek doğru değildir. Fatih terime futbolculara ve oynanan futbola gelecek olursak milyon dolarları cebinize indiriyorsunuz. 80 milyon vatandaşın sizde hakkı var. Bunca insan tek birşey istiyor orada Türkiyeyi hakkıyla temsil etmeniz. 80 milyonluk ülke 2 3 milyonluk hirvatistana yeniliyorsa tek kelime yazık.

54
0
yanıtYanıtla
gs 31 hs 31 bıze her yer TURKIYEEEE:

bızde TV KARSISINDA KIRIZ GECIRDIK ballı terım gazında bıttı edebnle bırak gıt

33
6
yanıtYanıtla
engin kaplan:

ne kadar boş konuşuyor bu

34
1
yanıtYanıtla
toso:

size yemin ediyorum kaplumbağa stada koysalar ardadan daha canlı ve hızlı koşar hakan burakta ikiside varya tam bir beceriksiz

27
5
yanıtYanıtla
HASTASIYIZ TURKIYEEEE 31 HS 31:

bırakın gebrsın barı cek macını kurtaralım bır mucıze olursa 3, olarak cıkarız

29
3
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title