Haberler

Fatih Terim, Milli Takım'da Kalma Kararı Aldı

Güncelleme:

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO 2016'daki başarısızlığa rağmen takımda kalma kararı aldı. Galatasaray ise Hollandalı Teknik Direktör Riekerink'e emanet.

Milli takımın EURO 2016'da hayal kırıklığı yaratmasının ardından herkes Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in geleceğini tartışmaya ve merak etmeye başladı. Bazı çevreler Terim'in milli takımdan ayrılıp daha önce üç kez çalıştırdığı Galatasaray'ın başına geçeceğini iddia ediyordu. Bu bakımdan tecrübeli teknik adamın kararı Türk futbolu açısından büyük önem taşıyordu.

Fatih Terim 'milli takımda devam edip etmeyeceği ile ilgili kararını Fransa'daki kampta A Milli Takım futbolcularına şöyle anlattı:

"Hepinize teşekkür ediyorum. Şansımız olsaydı devam edebilirdik turnuvaya. Şimdi önümüzde Dünya Kupası elemeleri var. Hepiniz tatilinizi yapın ve lige iyi başlayın, iyi hazırlanın ki elemelere de iyi girelim."

MESAJ AÇIK: TERİM MİLLİ TAKIM'DA KALIYOR!

Fatih Terim'in kararı daha önce de ifade ettiğimiz üzere Galatasaray'ı da çok yakından ilgilendiriyor. Zira, başkan Dursun Özbek başta olmak üzere sarı kırmızılı yönetimden birçok ismin teknik direktörlük için Fatih Terim'i istediği, hatta transferine izin vermesi için Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'le görüşme yaptığı dahi biliniyor.

YENİ TEKNİK PATRON RIEKERİNK

Terim'in 'milli takımda devam' kararının ardından Galatasaray'ın yeni sezondaki teknik direktörü de belli oldu: Jan Olde Riekerink...

Sarı kırmızılı yöneticiler, geçtiğimiz sezonun son haftalarında takımı çalıştıran ve Türkiye Kupası kazandıran Hollandalı teknik adam ile dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya geldi... Toplantı sonrasında Riekerink'in gelecek sezon 'teknik direktör' olarak devam etmesi görüşü ağır bastı.

Galatasaray yönetiminin '1 yıl daha Riekerink' diye karar almasının en önemli sebeplerinden biri uygun maliyeti. Aylık 17 bin Euro maaş alan Hollandalı ile 1 yıllık kontrat yapılacak ve kendisine 700 bin Euro verilecek.

100 BiN DOLAR PRiM

Riekerink bu düzeltme ve altyapıdaki görevinden Galatasaray Teknik Direktörlüğünü terfisi ile 500 bin euro zam almış olacak. Hollandalı teknik adam böylelikle sarı kırmızılı takımın son yıllardaki 'en düşük ücretli hocası' olacak.

Yönetim ayrıca Riekerink'e Türkiye Kupası'nı kazandırdığı için sözleşmesinde olmamasına rağmen 100 bin dolar başarı primi ödeyecek.

(Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (62)

İSTİFA ERDEMİ:

İNGİLİZİN BAŞBAKANI HALK OYLAMASI HAYIR ÇIKTI DİYE İSTİFA EDİYOR, BAŞBAKANLIK KOLTUĞUNU BIRAKIYOR. BU ADAM YENİLGİ ÜZERİNE YENİLGİ ALIYOR AMA KOLTUĞU BIRAKMIYOR. ''HEP ÖRNEK ALDIĞINIZ'' BATININ BİRAZ DA BU ERDEMLİCE İSTİFA YÖNÜNÜ DE ALSANIZ İYİ OLACAK. ÜLKEMİZDE BU MEKENİZMA ÇALIŞMALI, BİR NOKTADAN SONRA BIRAKMAYI, İSTİFA ETMEYİ BİLMELİ. SİYASETÇİSİNDEN BÜROKRATINA HERKES İÇİN GEÇERLİ BU SÖZÜM. SÜLÜK GİBİ YAPIŞIYORLAR, NE OLURSA OLSUN KOLTUĞU BIRAKMIYORLAR. AYIP BE. AZICIK ADAM OLUN!

69
1
yanıtYanıtla
EGO suz EGO lu:

Bırak git artık, ne teknik nede taktik bilginin olmadığı anlaşıldı, seçerken dahi kendi egonu tatmin etmek ve imparator kalmak adına yaptığın işler zarar veriyor, 75 m, ilyondan 2 tana stoper bulamadın devşirme stoperlerle maçlara çıktın yetmedi topu öne taşıyabilecek 2 adamı 2 maç oturtup sonradan oyuna alarak sanki iş yaptın, son maçta doğru olanı yaptığını sananlarada şunu söyleyimki son maçın kadrosu sana ait değil, bu maçı topcular kendi aralarında konuşarak kadro yaptılar,

22
0
yanıtYanıtla
FATİH:

NAPAYIM PARASI İYİ YAĞLI KAPI

20
0
yanıtYanıtla
sabataa:

agzını nıye oyleyapıyor onu anlamıyorum

16
0
yanıtYanıtla
A.B.:

Bende olsam, milyonları bırakır gidermiyim. Nasıl olsa, başarısız da olsan o parayı veriyorlar.

11
1
yanıtYanıtla
aydın:

ulan ayrılırmı havadan trilyon alıyor. buna bu parayı verenler varya

12
0
yanıtYanıtla
birikedimi7:

kalırsın tabi ben de okadar para alsam ölene kadar kalırım

11
0
yanıtYanıtla
DERBEDER:

AYLIK TİRİLYONLAR ALIYOR NİYE KALMASINKİ OKADAR YEDİGİ KÜFÜRE RAGMEN

10
0
yanıtYanıtla
HAYATİ:

BİR İNSAN BU KADAR KARAKTER YOKSUNU OLMAZ. KİM BUNU NE YAPACAK. KİMSENİN İSTEMEDİĞİ ADAM MİLLİ TAKIMIN BAŞINA TÜREMİŞ. ADAMIN DERDİ PARA. . PARA. . . PARA. . . NASIL BİR ÜLKE OLDUK YAA. . . HERKES BU MİLLETİ GERİ ZEKALI GÖRÜYOR. . .

10
0
yanıtYanıtla
top yorumcusu dursun durantopasertvurur:

Adam, son derece haklı (!). Böyle çiftliği bir daha nerede bulacak ??

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title