Haberler

Fatih Terim, Maçtan Sonra Eleştirilere Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Fatih Terim, Hollanda maçından sonra eleştirilere sert çıktı, "Ben yaşıyorum onlarla, beğenmek istemiyorsanız beni, kravatımdan ceketime kadar beğenmezsiniz." dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda ile 1-1 berabere kaldığımız mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Kadro tercihi nedeniyle kendisine yapılan eleştirilere tepki gösteren Fatih Terim, "Sonuçtan sonra konuşmak çok kolay. Eğer beni beğenmek istemiyorsanız kravatımdan ceketime kadar beğenmezsiniz." dedi.

İŞTE TERİM'İN SÖZLERİ...

"Sonuç, son saniyelerde galibiyetin kaçışını anlatıyor, ama durumu sonuç belirlemiyor. Kazansak da Türk futbolu kurtulmayacaktı. Bizim durumumuzu belirleyen faktörler çok başka. Taktik düzenlemede çok da doğru şeyler yaptık. Belki benim tarzıma alışkın bir şey görmediler ama, bu da başka bir tarzdı. Ekonomik ve psikolojik olarak böyle oynamak zorundaydık. Talihsizlik 2 oyuncu değişikliğimizin bizi zorlamasıydı. Huntelaar'ın kafasına değip de böyle bir gol yemeyecektik belki. Sonuç itibariyle dünya üçüncüsü ile oynuyorsunuz. Hem de Türkiye Ligi'nin en acımasız günlerinde, bir hayli dayak yiyorsunuz hafta içinde, hırpalanıyorsunuz. Buna rağmen çocukların hakkı 3 puandı."

"HOLLANDA'YI İLK DEFA DOLDUR-BOŞALT GÖRÜYORUM"

Son 20 dakika ben hayatımda ilk defa Hollanda'yı doldur boşalt oynarken görüyorum. Kaybetsek de, 5 maçı 15 yapar mıyız diye düşündük, götürür götürmez. Bizi yukarılara çıkaracak birçok sorunu birlikte aşmalıyız. Ondan sonra galibiyetler mana kazanabilir. Seyircilerimiz, hiç alışık olmadığımız bir şekilde, hiç durmadan destek verdiler. Büyük bir fırsat teptik, kaçırdık."

KADRO TERCİHİ İLE İLGİLİ ELEŞTİRİLERİ İÇİN CEVAP...

"Muhakkak ki eleştiri olmalıdır, ama nereden baktığınıza bağlı. Sonuçtan sonra konuşmak çok kolay, ben yaşıyorum onlarla. Eğer beğenmek istemiyorsanız beni, kravatımdan ceketime kadar beğenmezsiniz. O oynamış, öbürü oynamış önemli değil."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fatih Terim Hollanda Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (158)

fatih gitmeli:

bu adamın milli takımın başında olması bir talihsizlik.

20
2
yanıtYanıtla
m.ç:

beğenmiyorum kardeşim senide emre yide zorla beğenecek halimiz yok yapıştınız koltuğa yeter defolun gidin artık

13
4
yanıtYanıtla
davut:

Spiker Büyük Konuştu yedik golü İnsan Allahın izniyle der be

16
0
yanıtYanıtla
Adam gibi..! Mobil-IOS:

Hoca degilsin fatih konusmsyi bile bilmiorsun kaldiki takimi yonetcen

11
4
yanıtYanıtla
otuzüç:

Bu adamın egosu çok olmayı başladı.

11
3
yanıtYanıtla
BİNGOLLU Mobil-ANDROID:

Helal sana fatih terim yinede geldiğin orda olduğun belli oluyor

6
8
yanıtYanıtla
SANSAR Mobil-ANDROID:

sen başımıza gelen en güzel şeysin

2
12
yanıtYanıtla
hakan:

6 dk değil 16 dk uzatsalar da biz bu maçı yeneceğiz''Tüm inandıklarım üzerine doğru söylüyorum ki, ''Eyvah!'' dedim. Çünkü dediğim gibi yıllardır bu tip şeylere bir şekilde dikkat ederim, ne zaman bu tip bir laf olsa gol yemişizdir. 1 dk geçti ve topu ağlarda gördük. Kardeşim şu spikerleri bir uyarın lütfen, hiç mi eski maçları seyretmiyorlar, böyle bir durum var işte, daha ötesi var mı. Konuşmayın güzel kardeşim, toplumsal enerjiyi değiştirecek laflardan kaçının bir zahmet. Bu cümle ekran başındaki milyonları belli bir düşünce sistematiğine itti ve ardından da bilinçsel bir yansıma yaşandı, tıpkı daha önceki örneklerinde olduğu gibi. Sonuç; 1-1, yazık değil mi?

13
0
yanıtYanıtla
dadasmobilWeb@haberler.com:

Emreyi bjk yüzünden milli maç öncesi linç eden ve diger futbolcularında bu atmosferden etkilenmemesini düşünen türkiye düşmanları gòzünüzaydın.

0
12
yanıtYanıtla
SANSAR Mobil-ANDROID:

hoca adam gibi adam

2
10
yanıtYanıtla
Tüm 158 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title