Haberler

Fatih Terim'in Milli Takım'a Seçtiği Türk Newcastle United'a İmza Attı

Güncelleme:

Fatih Terim'in girişimleriyle Türkiye 17 Yaş Altı Milli Takımı'na kazandırılan 18 yaşındaki Daniel Barlaser, Newcastle United'la resmi sözleşme imzaladı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'ın altyapısında forma giyen Türk futbolcu, ilk profesyonel kontratını imzaladı. Fatih Terim'in girişimleriyle Türkiye 17 Yaş Altı Milli Takımı'na kazandırılan 18 yaşındaki Daniel Barlaser'in kulübüyle masaya oturup uzun vadeli bir kontrat imzaladığı açıklaması yapıldı.

"ÇOK GURURLU VE MUTLUYUM"

Newcastle ile profesyonel kontrat imzalamaktan dolayı heyecanlı olduğunu belirten Barlaser; "Çok gururlu ve mutluyum, çünkü kendi büyüdüğüm şehrin kulübüyle imzaladım. Tüm hayatım boyunca bu takımı destekledim. Bu sezon iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Bunun sonucunda U21 takımında en çok forma giyen isim oldum. İlk takıma dahil olduğum antrenmanlar benim için çok iyi geçti. Beni bu günlere getiren aileme de ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Beni, ben yapan onlardır" dedi.

"MUHTEŞEM BİR SEZON GEÇİRİYOR"

Newcastle United Başantrenörü John Carver; "Daniel, muhteşem bir sezon geçiriyor. Hem U21 Ligi'nde hem de Federasyon Gençlik Kupası'nda profesyonel kontrat imzalamayı hak edecek performanslar sergiledi. Gerçek bir "box to box" oyuncusu. Top ayağındayken çok etkili. A takımla çıktığı her antrenmanda çok iyiydi. O bu şehrin çocuğu ve onun kendini böyle geliştirmesi, yükselmesi olumlu bir örnek. Onun gelişiminin sürmesi bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

TERİM SAYESİNDE MİLLİ TAKIM'I SEÇTİ

Orta sahanın merkezinde forma giyen 18 yaşındaki 9 yaşında Newcastle United'a katılan Barlaser, 2013'te Little Benton Academy'den 2 yıllık burs hakkı kazanmıştı. Daha sonra Terim'in uzun uğraşlar sonucunda Türkiye U17 Milli Takımı'nda da forma giymeye başlayan Barlaser, Newcastle United U21 takımının yıldız isimlerinden biri olmayı başardı ve aralık ayında Tottenham ile oynanan Lig Kupası mücadelesinde ilk kez maç kadrosuna alınmayı başardı.


İNGİLİZLERİN ELİNDEN KAPMIŞTIK

Türkiye'deki alt yapı çalışmalarının yanı sıra Avrupa'da adeta dedektif gibi Türk futbolcuları takip ettiren Terim, İngiltere'nin elinden geleceğin yıldızını kaptı. Türkiye 17 Yaş Altı Milli Takımı formasını Newcastle United'ın gelecekteki yıldızı gözüyle bakılan Daniel Tan Barlaser'e giydiren Fatih Terim, çok önemli bir olaya imza attı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fatih Terim Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

Mehmet TiryakiMobil-IOS:

Bu adam ülke futboluna çok zarar veriyor. Hakan çalhanoğlu gibi formunun zirvesinde( suanda Arda'yla beraber en iyi Türk futbolcu) OLMASINA rağmen milli takıma almayan. Gururlu kibirli kendi egolarını milli takımdan üstün gören bu adamın faydası olamaz diye düşünüyorum. Ki Hakan yanlış yapmadığı halde özür dilediği halde. Varın gerisini siz düşünün

27
4
yanıtYanıtla
AnadoluMobil-ANDROID:

sen nezaman gideceksin olmeden istifani gorecekmiyiz

10
7
yanıtYanıtla
Salih:

İstifa diyen arkadaşlar! Dünya çapındaki Hiddink geldi istifa etti, Başakşehir''de harikalar yaratan Avcı geldi istifa etti, Terim geldi o da istifa etsin. . . Geriye ne kaldı? Aday kim? Sorun teknik adam olsaydı şimdiye kadar çoktan çözülmüştü. . .

13
2
yanıtYanıtla
Mehmet Tas:

Yaw Arkadas Bu adami Haber etmeyin , Rezil Etdi Birakdi futbolumuzu , Dünya Basinina bile makara konusu oldu , Yaziklar Olsun Terime, . Cek git Artik

10
2
yanıtYanıtla
yılbaşı hindisi:

pis herif

7
3
yanıtYanıtla
kuş tut:

seni sen yapan rabbindir ah zavallı arkadaşım

6
2
yanıtYanıtla
Adam'mıMobil-ANDROID:

Mehmet tiryaki kardeşim süper bir yorum

3
3
yanıtYanıtla
RamiMobil-IOS:

Aynen amed,Almanya'da 1000tane Türk futbolcu var

2
1
yanıtYanıtla
sacmalamayinMobil-ANDROID:

almanyada ne oyunculari gorduk iyileri herzaman alman milli takimi icin mucale etmek istiyor.. fatih terimde bunu en iyi bilen kisi. bi bakalim isterseniz. mehmet sholden baslayalimmi mesut ozil hepsi alman milli takimi icin can attilar. fatih terim ne yapsin. o almanyadaki topvulatin alayi en az bir kere 17 yas ve alti milli formasi giydi arastirin..

0
3
yanıtYanıtla
hasan07:

işte bu

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title