Haberler

Fatih Terim, Enes Ünal'ı Maç Günü Kadroya Dahil Etti

Güncelleme:

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda maçı öncesi Bursaspor'un genç golcüsü Enes Ünal'ı, A Milli Takım kadrosuna dahil etti.

Hollanda- Türkiye maçı öncesinde milli takım kampında flaş gelişme yaşandı. Bursaspor'ın genç oyuncusu Enes Ünal apar topar kampa kadrosuna çağrıldı.

ERKEN SAATLERDE UÇAĞA BİNDİ

Sabah erken saatlerde uçağa bindirilen Enes, milli takım yetkililer tarafından karşılanıp takımın kamp yaptığı otele geçti.

KARARIN NEDENİ BİLİNMİYOR

Fatih Terim'in bu kararı herhangi bir sakatlıktan dolayı mı verdiği henüz bilinmiyor.

4 PUANDAYIZ

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda 5. maçlar öncesi Hollanda 6 puanla üçüncü, Türkiye ise 4 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fatih Terim Enes Ünal Hollanda Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (77)

Fiket Saydam:

Arkadaşlar Bu Milli bir ortam ve pozitif düşünmek zorundayız Ben inanıyorumki Hollandyı bu gü 3-1 yeneceğiz.

2
95
yanıtYanıtla
gölge adammobilWeb@haberler.com:

şu kafayı bırakın arkadaşlar yensede yenmesede milli takım ı desteklememız lazım başarı da şak şak başarısızlıkda agzınıza geleni sayarak zaten yıllardır o formayı gıyen genclerı baskı altında bırakıyoruz o formayı gıymek cok serefli ve onurlu bir vaziyettır rahat oynayamıyor mıllı takım hep baskı hep baskı kacıyolar o formadn artık

3
73
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

emrenin olduğu takımı desteklemiyoruz

70
5
yanıtYanıtla
gorun ve utaninmobilWeb@haberler.com:

Bitmis sin yav git evin de otur bir faydan yokkkkk yapistin kaldin

55
0
yanıtYanıtla
Fatih28772mobilWeb@haberler.com:

Haydi Hollanda kalbimiz seninle

42
6
yanıtYanıtla
DavidmobilWeb@haberler.com:

Turkiye ye gore dev Mac holanda ya gore ise siradan bir antreman

44
0
yanıtYanıtla
ceyhanlımobilWeb@haberler.com:

Su burak gene akşamımı zehir edecek yaşı kaç bu adamın kaç yıl daha futbol oynayacak futboldan sogudum bu adam yuzunden birde hamit ve erme

41
2
yanıtYanıtla
KonyaliMobil-IOS:

Emre Belezoglu varsa bu takim bitik. Hadi emre ligdeki yaptigin hareketleri burda yapda gor dunya kac bucakmis.

37
4
yanıtYanıtla
m.ç:

terim ve emre nin olduğu milli takıma lanet olsun bunlara kaldıysa bu ülke yazıklar olsun

38
2
yanıtYanıtla
Hür Koç:

Emre Belezoğlu ve Fatih Terim''in olduğu bir milli takımı izlemem. Hollanda inşallah beş atar da Fatih Terim pılı pırtıyı toplar , Emre''sini de yanına alır gider.

29
7
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title